Gündem

Afyonkarahisar’da uyuşturucu operasyonu

AFYONKARAHİSAR – 17.06.2022 – HİBYA – Ankara’dan Afyonkarahisar’a uyuşturucu sevkiyatı yaptığı belirlenen araç polis tarafından kovalama sonucunda durduruldu. Araçta yapılan aramada çok sayıda sentetik uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ankara’dan Afyonkarahisar’a uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen otomobil kent merkezinde polislerin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Araç, Şuhut kavşağında kovalama sonucu yakalanırken üst araması ve araçta yapılan aramada 2 bin 128 adet sentetik hap, 11 bin 865 TL ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Araçta bulunan kişilerin bağlantısı olduğu tespit edilen kişilerin ikamet aramasında ise 2 adet sentetik hap, 1,5 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Olayla ilgili B.B. ve E.N.A. hakkında ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan adli işlem yapılırken, T.K., K.Ç., O.K. ve E.D. ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan gözaltına alındı.

İlgili Makaleler