Gündem

AK Parti’den Körfez çıkarması

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, milletvekilleri, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve ilçe teşkilatı, Körfez’i karış karış gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaş ve esnaf için yazdığı mektubu elden teslim etti

 

AK Parti’den Körfez çıkarması

MEHMET AKİF YILMAZ
MEHMET AKİF YILMAZ

AK Parti adeta Körfez’e çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü nedeniyle kaleme aldığı mektup Kocaeli teşkilatı tarafından Körfez’in dört bir yanındaki esnafa ve vatandaşa ulaştırıldı. İlçe binasında bir araya gelen teşkilat üyeleri, burada gruplar halinde Körfez’in tüm mahallelerinde dağıldı ve Cumhurbaşkanının mektubunu elden teslim etti.

MEHMET ELLİBEŞ
MEHMET ELLİBEŞ

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Körfez’deki programlara; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

İLYAS ŞEKER
İLYAS ŞEKER

TÜM KADEMELERLE SAHADAYIZ

19

İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Partimizin 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaleme alınan mektubu ve selamlarını hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Kocaeli’de bu kapsamda ulaşmadık esnaf ve vatandaş bırakmayacağız. Bugün Körfez’deyiz. Vekillerimiz, Başkanımız ve teşkilatımızın tüm kademeleri sahada.

20
RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU
RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU

YÜZ YÜZE GÖNÜL GÖNÜLE

21

Körfez’in dört bir yanına dağılacağız ve Cumhurbaşkanımızın selamını ulaştıracağız. AK Parti aynı zamanda halkın partisidir. Türkiye’nin 2023 seçimlerine hazırlanan ve bu güne kadar yapılamaz denilenleri yapan bir partiyiz. Halkımız bu güne kadar duasıyla desteğiyle hep yanımızda oldu. Bizler de ilk günkü aşkla sahadayız ve vatandaşımızla yüz yüze gönül gönüleyiz.

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de İL Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte sahadaydı, çalışmalara katıldı.

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, ilçe genelinde esnaf ve STK temsilcileri ile bir araya geldi onlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ve mektubunu verdi.

 AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlara mektubu ulaştıran Katırcıoğlu, “AK Parti olarak bu güne kadar yapılamaz denilenleri yapan bir partiyiz” dedi.

 

İlgili Makaleler