Gündem

Aydın aile bireyleriyle birlikte memleketi Çaykara da

Çaykaralı İş İnsanı Ali Kemal Aydın aile bireyleriyle birlikte memleketi Çaykara da.

Gebze de Uzun yıllar beraber arkadaş olan Sürmeneli Gazeteci Cemal Sancak ile Sürmene’de bir araya geldiler birlikte geçirmiş oldukları dostlukları arkadaşlıkları yad ettiler ve hasret giderdiler.

Geçmişinde hiçbir siyasi partiye üyeliği dahi bulunmayan, değerleri arasında bulunan siyasetçi ve milletvekillerine duyduğu güven ve hayranlığıyla siyasi yaşamın içinde olan Gebzeli iş insanı, Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın, Gebze’lilere vefa borcum var, siyasetin içinde yer almak ve bu vefayı görev alacağı kimlikle iade etmeyi arzuladığını, Deva Partisi Genel merkezinde ziyaret ettiği genel başkan Ali Babacan’a ilettikten sonra siyasete hazırlanan Aydın, dinlenmek üzere gittiği memleketi Trabzon Çaykara’da ailesiyle birlikte memleket özlemi gideriyor.

Aydın daha önce kararlaştırılan Trabzon Deva Partisi İl Başkanı Kubilay Çiçek’i makamında ziyaret ederek Parti çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. kentin sorunları ve ülke gündemine dair bilgi alışverişinde bulunarak değerlendirmeler yapıtılar.

Aydın Çaykara’da yayınlanan Çaykara Gazetesi Editörlerinden Ali Rıza Altınsoy ile birlikte Trabzon TAKA Gazetesini de ziyaret ettiler, ziyaret esnasından İnternet haber editörü Birol Sancak ile karşılaşan ve tanışan Aydın TAKA gazetesi ve Trabzon hakkından bilgi aldı.

19

20

21

İlgili Makaleler