Gündem

Başkan Söğüt, “2022 yatırım yılı olacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Muşlular Derneği’ne konuk oldu. Başkan Söğüt’e, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’da eşlik etti

 

Başkan Söğüt, “2022 yatırım yılı olacak”

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Muşlular Derneği’ne konuk oldu. Ziyarete; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır, Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Başkan Yardımcıları, Muşlular Derneği Başkanı Adem Kaya ve dernek üyeleri katılım sağladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,

KÖRFEZ’İ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK
Dernek Başkanı Adem Kaya’nın yaptığı kısa konuşma sonrasında Körfez’de yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgi veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemizin kültür mozaiğinin bir parçası olan hemşeri derneklerimizle bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Sizlerinde bildiği üzere Körfez’de 2021 yılını adeta şantiye yılı olarak geride bıraktık.

 

19

PRESTİJ CADDELER OLUŞTURUYORUZ

20

Altyapı çalışmalarıyla kentin altını üstüne getirdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Barbaros Mahallemizde alt yapı çalışmaları tamamlandı. İnşallah kısa sürede asfaltlama çalışmalarını da tamamlayarak prestij cadde ve sokakları mahallemize kazandıracağız”

21

DUDAYEV PARKI BÖLGEYE ÇOK YAKIŞTI
Sadece altyapı değil, vizyon projelerimizle de Körfezlileri hizmet ve yatırımlarla buluşturuyoruz. Geçtiğimiz ay Cevher Dudayev Barbaros Parkı’nın açılışını gerçekleştirdik. Bölgemize çok yakışan bu park birçok vatandaşımıza da sosyal donatı alanı oldu. Bunun yanı sıra, özel çocuklarımız için Yeniyalı Mahallemizde ‘Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu açtık, şuan çocuklarımız eğitim-öğretimlerine devam ediyorlar.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,

İLİMTEPEYE “MİLLET BAHÇESİ”
TOKİ ile birlikte İlimtepe Mahallemize de Millet Bahçesi kazandırıyoruz. İhalesi gerçekleştirildi. İnşallah kısa süre sonra, millet bahçesi için de çalışmalar başlayacak. İçerisinde; yürüyüş parkurları, bisiklet sürme alanları, kamp, zipline, asma köprü, oyun ve macera alanları gibi birçok aktivitenin yapılacağı güzel bir ortamı sizler için oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

KATIRCIOĞLU; “BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından salonda bulunanlara hitap eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,”

Hepinizin bildiği üzere tüm dünya ve ülkemiz koronavirüs ile büyük bir mücadele içinde. Sürekli övülen Avrupa sağlık sisteminin bile sınıfta kaldığı pandemi sürecinde, ülkemiz bu sınavı başarıyla geçti. Sağlık anlamında başarıyı yakalamış bir ülkeyiz. Evet, ekonomik anlamda tüm dünyada olduğu gibi bizler de sorun yaşıyoruz. Fakat Cumhurbaşkanımız sürekli olarak siz vatandaşlarımızın hayat standartlarını kolaylaştıracak ekonomik paketleri bir bir açıklıyor. İnşallah bir ve beraber olarak, el ele vererek bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

2023 HEDEFLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
Milletvekili Katırcıoğlu’nun ardından konuşan Milletvekili Sami Çakır, “Türkiye’de, siyasette bir şeyleri yapmayı arzulayan, hedefleyen, yapan ve bir şeyleri yapmadan siyasette iktidara talip olanların mücadelesi var. Bugün siyaset ikiye ayrılmışsa, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı diye bahsettiğimiz yapılanmanın temelinde,  yapan ve yapanı engellemeyi kendine hedef koyan bir tarz var. Bu tarzda bir yer belirlemek zorundayız. 2023 seçimlerinde, yerel seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdığı hizmetleri göz önüne olarak, çalışmalarımızı gerçekleştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Muşlular Derneği’ne konuk oldu. Başkan Söğüt’e, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’da eşlik etti

 

 

 

İlgili Makaleler