Gündem

Başkan Söğüt, “23 Nisan kahraman bir milletin gurur günüdür”

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “23 Nisan kahraman bir milletin gurur günüdür” dedi

 

Başkan Söğüt, “23 Nisan kahraman bir milletin gurur günüdür”

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında çocuklara seslenen Başkan Şener Söğüt, “23 Nisan, Türk Devleti’nin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin bir göstergesidir. Bugünün küçükleri olan çocuklarımız, yarının büyükleri olup ülkeleri, dünyayı yönetecek.

 

19

ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR TARİH

20

23 Nisan, çocuklarımızın olduğu kadar ülkemiz için de önemli bir tarihtir. Özgürlüğümüzü bize kazandıran Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş tarihidir. Biz bu önemli günü özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı emanet bırakacağımız çocuklarımızla kutluyoruz” dedi. “Çocuklar geleceğimiz, geleceğe gönderdiğimiz mesajlardır” diyen Söğüt, “Geleceğimizi temsil edecek olan çocuklarımızı, atalarından aldıkları güçle milletimizin yarınlarını istikbale ulaştıracakları şekilde eğitmeliyiz.
BARIŞ VE HUZUR İÇERİSİNDE

21

Her günümüzün 23 Nisan neşesi ve coşkusuyla kardeşlik, birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile bugünü bize ve tüm dünya çocuklarına armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın, dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler