Gündem

Başkan Söğüt, meclis üyeleri ve muhtarları ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mevcut ve geçmiş dönemde görev yapan muhtar ve meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi

 

Başkan Söğüt, meclis üyeleri ve muhtarları ağırladı

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mevcut ve geçmiş dönemde görev yapan muhtar ve meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Şener Söğüt, davetlilerle sohbet etti. “Bu kent için emeğiniz büyük” diyen Başkan Söğüt, “Bizler yapılan hizmetleri asla unutmayız” dedi.

ESKİ MECLİS ÜYELERİ
ESKİ MECLİS ÜYELERİ

BÜYÜK KATILIM OLDU

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün dışında yemekte; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Demokrat Parti İlçe Başkanı Veli Yıldız ve siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt, Levent Yılmaz ve Sait Çalık, Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, mevcut ve geçmiş dönem meclis üyeleri ve muhtarlar yer aldı.

19

 

20

DOYA DOYA YAŞIYORUZ

21

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın okunması sonrasında hep birlikte iftar açılırken, yemek sonrasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt selamlama konuşması gerçekleştirdi. Başkan Söğüt, “Her akşam Ramazan’ın güzelliğini, birlik-beraberliğini, kardeşlik ve dostluk havasının tüm güzelliklerini doya doya yaşıyoruz. Tabi yavaş yavaş da sonuna doğru geliyoruz. Güzel ve huzur dolu bir bayrama da kavuşacağız inşallah” dedi.

 

HİZMETLERİNİZ UNUTULMAZ

“Bu kent için taş üstüne taş koyan tüm siyasilere ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diyen Başkan Şener Söğüt, “Hizmetlerle projelerle bugünlere getiren emeği geçen başta kurucu belediye başkanımız merhum Hüseyin Avni Şirin olmak üzere ondan bugüne kadar tüm başkan ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Bizler de bugün bu güzel ilçemize altyapısından üst yapısına, ulaşımdan çevre düzenlemelerine kadar hep birlikte sizlerin bıraktığı yerden hizmete devam ediyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu tür görevler gelip geçicidir. Bizde bugün hizmet ediyoruz; yarın bayrağı devredeceğiz. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler