Gündem

Başkan Söğüt’ten Ramazan Bayramı mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir” dedi

 

Başkan Söğüt’ten Ramazan Bayramı mesajı

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Şimdi sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

 

BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLERDİR

19

Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir. Bu özel günde gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.

20

 

21

BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

Pandemi dolayısıyla son iki bayramda mesafeli olmak zorunda kaldığımız aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile Körfezli hemşehrilerim başta olmak üzere halkımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Makaleler