Gündem

Bayramda Kartepe’li Miniklerin Yüzü Güldü

 

Bayramda Kartepeli Miniklerin Yüzü Güldü

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler 3 günlük bayram boyunca gönüllerince eğlendiler.

Bayramda Kartepe'li Miniklerin Yüzü Güldü
Bayramda Kartepe’li Miniklerin Yüzü Güldü

Kartepe Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler gönüllerince eğlendiler. Bayramın 3 günü yapılan etkinliklerde Kartepe Belediyesi’ne ait üstü açık otobüs ile mahalle meydanlarında miniklerle buluştu.

MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Hazırlanan Ramazan Bayramı otobüsü ile ilçe genelinde çocukların bayramı kutlandı. Kutlama sırasında Kartepe’nin yeni maskotları Kiraz ile Kestane’nin maceralarının anlatıldığı hikaye kitapları, şeker ve çikolatadan oluşan paketler bayram hediyesi olarak dağıtıldı. İlçe genelinde otobüs turunda Kartepeli minikler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Palyaço ve çeşitli masal kahramanlarının da yer aldığı bayram otobüsünü mahallerinde gören çocuklar bu güzel bayram sürprizi karşısında mutluluktan havalara uçtular.

Bayramda Kartepe'li Miniklerin Yüzü Güldü
Bayramda Kartepe’li Miniklerin Yüzü Güldü

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Çok zor bir dönemi inşallah geride bıraktık. Bu zor günlerin ardından yeniden etkinliklerimize hız verdik. Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemiz genelinde Kartepeli miniklerimiz için hazırladığımız bayram otobüsümüz çocuklarımızı eğlendirdi. Onların mutluluğu dünyalara bedel. Bugünün mutlu çocukları yarınlarımızın teminatıdır” İfadelerini kullandı.

19

20

21

İlgili Makaleler