Eğitim

Bilgi Evleri eğitim öğretim ara tatilinde de faaliyetlerine devam ediyor.

Öğrencilerin boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlamak, ailelerin güvenle bırakabilecekleri vazgeçilmez ortamlar oluşturmak amacıyla Aksu, Hacısiyam (Kumyalı) ve Çıtlakkale mahallelerinde hayata geçirilen Bilgi Evleri faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor.

Bu kapsamda, Bilgi Evleri Kış Okulu etkinlikleri 23-27 Ocak ve 30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında devam edecek olup, saat 09.00-17.00 saatleri arasında açık kalacak.

Kış Okulu etkinlik programında; animatör etkinliği, çocuk tiyatrosu (1 Şubat 2023), karaoke etkinliği, çocuk sineması, Turnuvalar; satranç turnuvası, akıl zeka oyunları turnuvası, dart turnuvası, masa tenisi turnuvası, geleneksel oyunlar ile hayvan barınağı gezisi (2 Şubat 2023) yer alıyor.

Atölyeler ise seramik, temel resim, satranç, ebru, eva tasarım, kağıt sanatları, taş boyama, akıl zeka oyunlarını kapsıyor.

Güncel gelişmeler karşısında kendini devamlı yenileyen Giresun Bilgi Evleri çocukların teknolojiye ayak uydurma ve kitapla kolayca buluşabildikleri vazgeçilmez bir yaşam alanı olurken, şehirde Bilgi Evi sayısının daha da artırılması hedefleniyor.

19

20

21

İlgili Makaleler