Asayiş

DEAŞ ve EL KAİDE Silahlı Terör Örgütleri

İl Emniyet Müdürlüğümüzce DEAŞ ve EL KAİDE Silahlı Terör Örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine/engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar

İl Emniyet Müdürlüğümüzce DEAŞ ve EL KAİDE Silahlı Terör Örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine/engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Reklam Arma Kırtasiye

29.12.2025 günü 06.00’da başlayan operasyon kapsamında toplam 42 şüpheli gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda, tabanca, çok sayıda yasaklı yayın ve dijital materyale el konulmuş, TEM Şube Müdürlüğümüzce işlemleri tamamlanıp adli makamlara çıkarılan 42 şüpheliden 20 şüpheli İl Göç İdaresine teslim edilmiş, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 1 şüpheli savcılıktan serbest bırakılmış, 18 şüpheli tutuklanmıştır.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu