Yaşam

Derince’de Konferanslar Devam Ediyor

Derince’de Konferanslar Devam Ediyor

 

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferanslar devam ediyor

 

KARAKAŞ’TAN ÖNEMLİ MESAJLAR

‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ projesinin hayata geçtiği Derince’de konferanslar devam ediyor. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği programlar kapsamında gerçekleşen konferansta bu kez Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Canan Karakaş ilçe halkı ile buluştu. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.

 

19

AİLELER BULUŞUYOR, HUZURU KONUŞUYOR

20

Kur’an-ı Kerîm tilaveti ile başlayan ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in selamlama konuşması ile devam eden programa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Ahmet Canan Karakaş önemli bilgiler verdi. Konuşmasında aile içerisindeki huzura vurgu yapan Karakaş, aktardığı örneklerle konuşmasına detaylandırdı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konferansın sonunda yaptığı konuşmada, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Canan Karakaş’a katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

21

 

AMİL: Kur’an-ı Kerîm tilaveti ile başlayan programda Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, selamlama konuşması yaptı.

İlgili Makaleler