Gündem

Derince’de Öğrencilerin Karne Heyecanı

Derince’de Öğrencilerin Karne Heyecanı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının tamamlanması nedeniyle Derince’de Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu ve Pakmaya Abidin Pak İlkokulu’nda karne törenleri düzenlendi

Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu

Pandemi nedeniyle yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından 6 Eylül 2021’de yüz yüze ve tam zamanlı olarak başlayan, 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemi sona erdi. Yurt genelinde yaklaşık 18 milyon öğrencinin karne heyecanı yaşadığı eğitim öğretim döneminin son gününde Derince’de de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçede katıldığı ilk program Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu’nda oldu. Okul Müdürü Halil Aydın, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin de katıldığı programda yazar Bilal Sami Gökdemir öğrencilere önemli mesajlar verdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada tüm öğrencileri tebrik ederek, iyi tatiller temennisinde bulundu.

Abidin Pak İlkokulu’nda Karne Heyecanı

Derince’de gerçekleşen bir diğer karne etkinliği ise Çınarlı Mahallesi’nde eğitim veren Pakmaya Abidin Pak İlkokulu’nda gerçekleşti. Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Pakmaya Abidin Pak İlkokulu Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen karne töreni coşku içerisinde geçti. Burada öğrencilerin yer aldığı sınıfları gezerek karnelerini teslim eden Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Öğrencilere güzel bir tatil dönemini geçirmelerini temenni eden Başkan Aygün, “Karne sevinci yaşayan kıymetli öğrencilerimiz ve onları yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler