Güncel

Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Derince’de düzenlenen program coşku içerisinde geçerken aday öğretmenlerin yemin töreni de gerçekleşti

Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Derince’de düzenlenen program coşku içerisinde geçerken aday öğretmenlerin yemin töreni de gerçekleşti.

Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu
Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu

SABANCI’DA ANLAMLI PROGRAM

Öğretmenler Günü münasebetiyle Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen program başta Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere ilçe protokolü ve eğitim camiasını bir araya getirdi. Bu yıl Fatih Ortaokulu tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in mesajının okunduğu toplantıda Fatih Ortaokulu Müdürü Fazlı Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Yaman, emekliliğe ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli günün anlam ve önemine yönelik birer selamlama konuşması yaptı.

Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu
Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu

YEMİN TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Şehit öğretmenlerimiz için hazırlanan videoların gösterimlerinin de gerçekleştiği programda 8/D Sınıfı Öğrencileri Hatice Naz Karateke ve Esma Kevşer Keleş ‘Ben Öğretmen Olmak İstiyorum’ şiirini seslendirdi. Öğrencilerin hazırladığı müzikli gösterilerin sahnelendiği programda çeşitli şiir dinletileri de gerçekleşti. Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda aday öğretmenlerin yemin merasimleri gerçekleşirken, uzun yıllar eğitim camiasına hizmet ettikten sonra emekli olan öğretmenlere ilçe protokolü tarafından “Hizmet Şeref Belgesi’ takdim edildi. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen program yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve müzik öğretmeni Anıl Gelbal yönetimindeki koronun müzik dinletisi ile sona erdi. Programın ardından Kaymakam Demirelli ve Başkan Aygün Yenikent Anadolu Lisesi ve Kocaeli Öğretmenler İlkokulu’nu ziyaret ederek, eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

Kaymakam Demirelli ve Başkan Aygün, Yenikent Anadolu Lisesi ve Kocaeli Öğretmenler İlkokulu’nu ziyaret ederek, Öğretmenler Günü kutlamasında bulundu.

19

 

20

21

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir