Gündem

Emre Kahraman’ın Basın Açıklaması 

 

Emre Kahraman’ın Basın Açıklaması

KAMUOYUNA DUYURU…
BİR GAZETECİ BU KADAR ÖNEMLİ BİR KONUDA VE DAVADA İTİRAFÇILARIN ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN METİNLERİNİN ÖZÜNÜ BIRAKIP NEDEN BÖYLE BAŞLIK ATAR…
ACABA GERÇEK AMAÇ FETÖNÜN HAİN PLANLARINI DEŞİFE ETMEK Mİ YOKSA OKUNMAK İÇİN BİRİLERİNİN ÜZERİNDEN ALGI OLUŞTURMAK MI?

Çocuk yaşlarımdan itibaren AK PARTİMİZE, Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve onun davasına hep sahip çıktım. Rabbim bana bu kente Gençlik Kolları İl Başkanı olmayı nasip etti. Görev yaptığım 5,5 sene boyunca yaptığım programlarda onlarca ilçe başkanı, yüzlerce il yöneticisi, binlerce genç ile çalıştık bir genç dahi nasıl kazanılır ekip arkadaşlarımızla beraber hep bunun derdi içerisinde olup çalışmalarımızı bu şekilde yürüttük ve emek veren arkadaşlara aktif görevlerde olması adına destek olduk.
Yönetim kuruluna aldığımız her bir arkadaşın güvenlik soruşturmasını gücümüz yettiğince yaptırıp o şekilde yönetime dahil ettik.

Binlerce insan arasından çıkan bir kaç kişiyi partimize ve gençlerimize maal etmek tam bir operasyondur.

Konuşması gerekenler konuşmasa da…

Bu operasyon partimize zarar vermeyecektir.

19

Bir ton rezillik içeren ifadenin içerisinden görevimizi ne kadar adaletli bir şekilde yaptığımızı gösteren ve emek veren arkadaşlara destek olduğumuzu ortaya da çıkarmış olan benim ile alakalı geçen ufacık bir cümleyi çekip haber yapmak ne gazeteciliktir,ne de haberciliktir.
Bu zamana kadar birliğimize ve teşkilatımıza zarar gelmesin diye hep sükunet içerisinde durdum,yapılan iftiraları sessiz kalarak tamamen ALLAH’a havale ettim.
Ancak..!
Bundan sonra yapılmaya çalışan algı operasyonuna tepkim sert olacaktır ve Avukatım aracılığı ile gerekli merciilere suç duyurusunda bulunacağımı belirtiyorum.
FETÖ HAİN BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR.
Türkiye’ye nam salmış KOCAELİ teşkilatımızın içerisine girmeye çalışmış ve şükürler olsun ki dönemimizde başarılı olmamızı engelleyememiştir.
Hatta başka partilere de aynı şekilde sızmışlar ve yakalanmışlardır.
Bu konuda şükürler olsun ki devletimize güvenimiz tamdır ve hiç kimse devletimizden güçlü değildir.
Kirli ellerinizle ve hain düşüncelerinizle bana ve partime tek bir toz konduramazsınız.
Ismarlama haberleriniz, atmaya çalıştığınız iftiralar, yazılması gerekeni değil de hedef şaşırtmaya çalışmalarınız bunların hepsini görüyoruz,
Birilerinin yüzümüze gelip söyleyemediklerinin dili olmak hobiniz olmuş,
Partimize zarar vermeye çalıştığınızın farkındayız.
Buradan size ekmek çıkmaz bilesiniz…

20

21

İlgili Makaleler