Şirketler

Enerji, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrilerinde IFS Cloud’u tercih etmek için 5 neden

Enerji, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrilerinde IFS Cloud’a geçmek için 5 ana neden şöyle sıralanıyor:

Kapsamlı, esnek ve endüstriye özel çözümler

"IFS Cloud, Enerji, Altyapı ve Doğal Kaynaklar endüstrilerine özel uçtan uca kapsamlı çözümler sağlayan entegre bir kurumsal iş uygulamaları platformudur. Bu yenilikçi platform, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) ve Saha Servis Yönetimi (FSM) gibi alanlarda sınıfının en üstün yeteneklerini bir araya getirerek kullanıcılara benzersiz bir deneyim sağlar. Daha iyi performans gösteren varlıklar, arz ve talebin dengelenmesi, tedarik zincirinin optimize edilmesi ve dinamik düzenlemelere uyum sağlanması artan müşteri memnuniyeti elde edilmesi anlamına gelir. Güvenilirliğin çok önemli olduğu bu kritik endüstrilerde, IFS Cloud şirketlerin operasyonlarını sürekli iyileştirerek bu şirketlere rekabet avantajı sağlar. 

Geliştirilmiş iş gücü planlama ve çizelgeleme optimizasyonu

IFS Cloud, kullanıcıların iş süreçlerine ve planlı bakımlarına yardımcı olurken, aynı zamanda öncelikleri dengeleyip gelen işleri etkili bir şekilde yönetmelerini sağlar. Enerji, Altyapı ve Doğal Kaynaklar endüstrilerindeki şirketlerin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olur ve verimliliği en üst seviyeye taşır.  IFS Cloud, herhangi bir hizmet kaybının kabul edilemez olduğu sektörlerde şirketlere yardımcı olur. IFS Cloud sayesinde, şirketler iş süreçlerini kesintisiz sürdürürken, operasyonlarını güvenli ve karlı bir şekilde yönetebilirler. Aynı zamanda, şirketlerin müşteri memnuniyetini artırarak sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. IFS Cloud, kesinti sürelerini en aza indirerek olağanüstü hizmet sunmanıza olanak sağlar ve işletmenizin sürekli başarı elde etmesine katkıda bulunur.

Tutarlı ve kullanıcı dostu deneyim

Tutarlı ve kullanıcı dostu deneyim, şirketler için iki temel nedenden dolayı son derece önemlidir. İlk olarak, kullanıcılar sistemi kullanmaktan memnun olduklarında, veri kayıtları daha yüksek kalitede olur ve bu da yöneticilere daha iyi stratejik kararlar almak için güçlü bir temel sağlar. İkinci olarak, tutarlı bir kullanıcı arayüzü, çalışanlarınızın eğitim yükünü azaltır, hızlı bir şekilde öğrenmelerini sağlar. Bu da şirketlerin iş süreçlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde tamamlamasına olanak tanırken, müşterilerine de daha iyi bir hizmet sunmasını sağlar. IFS Cloud sayesinde, şirketler bu iki kritik noktada yapılan iyileştirmelerle müşteri memnuniyetini ve rekabet avantajını artırabilir.

19

Maksimum varlık performansı ve güvenlik

20

IFS Cloud, varlık yaşam döngüsünü kapsamlı şekilde destekleyen bir endüstri çözümü sunarak varlık planlama, tasarım, işletme, bakım ve yenileme gibi tüm süreçleri uçtan uca etkin bir şekilde yönetmek için gerekli altyapıyı sağlar. IFS Cloud, Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM), Saha Servis Yönetimi (FSM) ve Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) gibi alanlarda esnek ve yerel bir şekilde uyarlanmış çözümleri bir araya getirerek sektörün ihtiyaçlarına uygun hizmet sunar. Ayrıca, varlık performansını ve güvenliği optimize ederken operasyonlar üzerinde her zaman tam kontrol sahibi olunmasına olanak tanır. Bu sayede, tüm varlık süreçleri etkin bir şekilde yönetilebilir ve şirketin verimli bir şekilde çalışması sağlanır.

21

Sürdürülebilirlik hedeflerinizi karşılayın

Şirketler, karbon-nötr bir geleceğe ulaşma hedeflerine ilerlerken aynı zamanda mevcut varlıkların güvenilirliğini korumak, işletme maliyetlerini etkin bir şekilde yönetmek ve azaltma ihtiyacıyla da mücadele ediyorlar. Bununla birlikte, pazarda rekabet edebilmek için hızla değişen teknolojilere uyum sağlama ve müşteri taleplerini karşılamaları gerekiyor. Bu karmaşık süreçler ise şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasını yavaşlatıyor. IFS, bu zorlukları sadece anlamakla kalmayıp, aynı zamanda çözümlerini daha çevik ve duyarlı olmasını sağlayacak şekilde aktif olarak tasarlıyor. Böylece, şirketlerin bu zorlu döneme uyum sağlamasını ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmesini destekliyor."

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler