Gündem

“Esnaflarımız Kentimizin Kalbidir”

“Esnaflarımız Kentimizin Kalbidir”

 

Yavuz Sultan Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Toplumun her kesimiyle gönül birlikteliği kuran esnaflarımız kentimizin kalbidir” dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün

Başkan Aygün Esnafları Ziyaret Etti

Derince’de bir yandan önemli projeleri sırasıyla halkın hizmetine sunan Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan da ilçe sakinleriyle sık sık bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Aygün, Belediye Meclis Üyesi Kenan Yalçın ve AK Parti ilçe ve mahalle yöneticileri ile birlikte Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aygün bölgede yapılan programda esnaflarla sohbet ederek istişarede bulundu.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün

“Halkımızla Gönül Birlikteliği Kuruyoruz”

İlçenin her noktasında esnafları ziyaret ettiklerini belirten Başkan Aygün, “Derincemizin kıymetli esnaflarını ziyaret ederek istişarelerimizi sürdürüyoruz. Toplumun her kesimiyle gönül birlikteliği kuran esnaflarımız kentimizin kalbidir. Bizler de esnaflarımız gibi halkımızla gönül birlikteliği kurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birçok projeyi Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Önümüzdeki süreç içerisinde yine önemli çalışmaları ilçemize kazandıracağız” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler