Başiskele Belediyesi

Kültür

Başiskeleli Anneler Körfez Turu’nda

Başiskele Belediyesi, Anneler Günü münasebetiyle Başiskele’nin fedakâr annelerini Körfez Turu’nda bir araya getirdi.

Kültür

Başiskele’de Engelliler Haftası’nda Engelsiz Eğlence

Başiskele’de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelli ve özel gereksinimli bireylere yönelik etkinlik düzenlendi.

Yaşam

Başiskele’de Kurbanlık Hayvan Satış Yerinde Hazırlıklar Tamam

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan satışı yapacak satıcılar için Doğantepe Mahallesi’nde Kurbanlık Hayvan Satış Yeri hazırladı.

Yaşam

Park ve Bahçelerde Bakım ve Onarım Çalışmalarına Hız Verildi 

Başiskele Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ilçedeki tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Kültür

“Korkma” İsimli Tiyatro Oyunu Başiskele’de Sahnelendi

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri ve Çanakkale Destanı’nı anlatan "Korkma" isimli tek kişilik tiyatro oyunu Başiskele’de sahnelendi.

Kültür

Başiskele’de Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen "2024 Ramazan Etkinlikleri" kapsamında bu hafta da her yaştan Başiskeleli'ye Ramazan coşkusunu yaşatacak.

Güncel

Başiskele’de Okur-Yazar Buluşmaları Devam Ediyor

Başiskele Belediyesi’nin “Oku-Yorum” projesi kapsamında yazar Tarık Tufan’ı ağırlayarak okuyucularıyla güzel bir kitap tahlil sohbeti gerçekleştirdi.

Eğitim

BAĞ Projesi’nde Kadın Girişimciler Eğitimlerini Tamamladı

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Kent Konseyi iş birliği, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (KOİDER) öncülüğünde hayata geçirilen BAĞ Projesi’nde kadın girişimciler eğitimlerini tamamladı.

Yaşam

BAŞİSKELE’YE ÇOK YAKIŞACAK

Başiskele Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle kente ve bölgeye büyük katma değer katması hedeflenen Kullar Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Güncel

Başiskele’nin Park ve Bahçelerine Bahar Erken Geldi

Başiskele Belediyesi, ilçe genelindeki parklar, bahçeler, mesire alanları ve yeşil alanlarda bahar hazırlıklarına erkenden başladı.