Doç.Dr Tahir Büyükakın

Siyaset

Büyükakın ve Ölmez’den Kandıra’ya ‘Kent Meydanı’ projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, yeni dönemde Kandıra için birçok ortak proje üretti.

Güncel

Büyükakın’dan Karamürsel’e yeni gençlik merkezi

Büyükakın, seçim beyannamesinde Karamürsel Gürgenlik’te 50 dönüm alan üzerine gençlik merkezi inşa edileceğini duyurdu.

Yaşam

Büyükakın’dan 12 ilçede aktif ve sağlıklı yaşam alanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü bireylerin hayatın içinde aktif kalabilmelerine olanak sağlamak için tüm ilçelerde “Aktif ve Sağlıklı Yaşlanma Merkezleri” oluşturacak.

Güncel

Şehrin yeni yaşam alanı:“Sosyal Yaşam Merkezi”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde bulunan ve İzmit’te yapılacak olan Kocaeli Sosyal Yaşam Merkezi, şehrin yeni yaşam alanı olacak.

Güncel

Motosiklet merakı ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Modipark Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği’nin İzmit Kongre Merkezi önündeki buluşmasına katılarak, motosiklete bindi.

Güncel

Tramvayın kapasitesi 2 katına çıkacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde yer verdiği proje ile Akçaray’ın kapasitesi 2 katına çıkarılarak.

Yaşam

Eğitim çağındaki gençler için Büyükşehir’den maddi destek

Büyükakın, her ay 10 bin üniversite öğrencisine 2 bin TL, yine her ay 10 bin ilk ve ortaöğretim öğrencisine 1000 TL maddi desteğin bu dönem de devam edeceğini açıkladı.

Güncel

Büyükakın’ın beyannamesinde 60 yaş ve üstü unutulmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde 60 yaş ve üzeri büyükler de unutulmadı.

Siyaset

Gençlerden Büyükakın’a çok özel beste

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un seçim beyanname toplantısında sloganlarla salonu inleten gençler,

Gündem

Büyükakın: “Ramazan ayımız yaralı kalplerimize şifa olsun”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmamız nedeniyle bir açıklama yaptı.

Siyaset

“Ben onlara benzemeyeceğim”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi borçları hakkındaki iddialarına cevap veren Doç.Dr. Tahir Büyükakın, “Kişi, dilinin altında gizlidir.

Yaşam

Büyükakın sürekli sahada

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, günde bazen 3 ilçe birden ziyaret ederek müthiş bir seçim temposu ortaya koyuyor.

Siyaset

Büyükakın ve Tutuş’tan Belsa sokağında esnaf buluşması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit’in göbeği, Belsa Plaza sokağında esnafla buluştu.

Siyaset

Büyükakın,“Hizmet işi sevda gerektirir”

Başkan Büyükakın, AK Parti Karamürsel ve Gölcük İlçe istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi.