İYİ Parti

Güncel

KOMPLO TEORİLERİNE GEREK YOK

Dünya Bankasının Türkiye’ye kamu yatırımları için sunduğu 35 Milyar Dolarlık krediyle ilgili tartışmalara, muhalefet cephesinden en yapıcı bir eleştiri geldi.

Siyaset

Şirin; Düzensizliklere son vereceğiz

Gençlik Kolları ve Kadın Politikaları ile birlikte Turan Güneş Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, vatandaşlarla bir araya geldi.

Güncel

Sahada bayan farkı

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi adayı Dilanur Durmuş, bayan arkadaşlarının desteği ile seçim sahasında varlığını hissettirmeye başladı.

Güncel

Hatipoğlu’na Erzurum’dan  Destek geldi

Yİ Parti Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’de yer aldı.

Güncel

Türker, “Milli servet Çürümeye bırakılmış”

Türker, ülke olarak içinde bulunduğumuz ekonomik krizden, sıkıntılardan kurtulmasının bir yolunun da sahip olduğumuz milli değerlere ve varlıklara sahip olmaktan geçtiğini söyledi.

Siyaset

Çözüm odaklı adımlar atmaya kararlıyız

"Bugün Sefa Sirmen Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiğimiz ziyarette, İzmit'in merkezindeki bir sanayi bölgesinin ne kadar bakımsız olduğuna bir kez daha şahit olduk.

Siyaset

Hatipoğlu günün yorgunluğunu dernekte attı

Aylardır devam eden saha çalışmalarına bitmeyen enerjisiyle devam eden Azmi Cihat Hatipoğlu Çamlıtepe Mahallesi'nde hazırlanan seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Siyaset

Şirin, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Dün akşam, İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Tavşantepe Mahallesi'nde önemli bir buluşmaya imza attı.

Siyaset

Şirin ve ekibi, esnafları tek tek ziyaret etti

Şirin ve ekibi, esnafları tek tek ziyaret ederek İYİ belediyecilik anlayışını vurguladı ve İzmit için öngördükleri projeleri detaylarıyla paylaştı. 

Siyaset

Hatipoğlu profesyonel Ekip kurdu

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını devam ettiren İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, profesyonelce çalışmaya başladı.

Siyaset

Kamil Şirin: “İzmit’imiz için En İYİsini Yapacağız.”

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan adayı Kamil Şirin, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin,Belsa çevresindeki esnafları ziyaret ETTİ

Siyaset

AYNACI, BİZ HAZIRIZ HALKIMIZ HAZIR

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı,Vatandaşlarla ve esnaflarla yaptığı görüşmelerine Adaylığı açıklandıktan sonrada tüm hızıyla ara vermeden devam ediyor.