Gündem

‘’Gebze’ye bu terminal yakışmıyor’’

ZinnurBüyükgöz’e Gebze şehirlerarası otobüs terminalinin akıbetini soran Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Mustafa Turel, “Geçtiğimiz kurban bayramında ‘’Gebze’ye bu terminal yakışmıyor’’, Daha modern, bölgemize yakışan ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap veren bir terminal yapılmalı diye tepki koymuştuk. Akabinde Gebze terminali ihalesi 3 ağustos da yapılacak diye basında haberlere konu olmuştu. Gebze adına olumlu bir gelişme olmasından ötürü memnun olmuştuk” dedi.

‘’Gebze’ye bu terminal yakışmıyor’’
‘’Gebze’ye bu terminal yakışmıyor’’

‘’KAMUOYUNU BİLGİLENDİRİN, İHALE YAPLDI MI? YAPILMADI MI?’’

Gebze nüfusuyla ülkemiz ekonomisine, sanayisine katkısıyla deyim yerindeyse devasa bir ilçemiz. Türkiye’nin ekonomi ve bilişim üssü olan,  ülke ekonomisin yüzde 15 i gibi büyük bir paya sahip olan Gebze’nin, şehirlerarası otobüs terminalinin içler acınası bir halde.

Gebze Belediye Başkanı ZinnurBüyükgöz’e Gebze şehirlerarası otobüs terminalinin akıbetini soran Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Mustafa Turel, geçtiğimiz kurban bayramında ‘’Gebze’ye bu terminal yakışmıyor’’, Daha modern ve bölgemize yakışan ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap veren bir terminal yapılmalı diye tepki koymuştuk.   Akabinde Gebze terminali ihalesi 3 ağustos da yapılacak diye basında haberlere konu olmuştu. Gebze adına olumlu bir gelişme olmasından ötürü memnun olmuştuk. Aradan bir ay geçmesine rağmen ihale ile ilgili her hangi bir adımın atılıp atılmadığını kamuoyu merak etmektedir. Konu ile alakalı kamuoyuna duyurulan her hangi bir açıklamada olmadı.

Büyükgöz’e buradan sesleniyoruz.

3 Ağustos’ta ihale oldu mu?

İhale olduysa kaç firma ve hangi firmalar ihaleye katılım sağladı?

19

İhale muhammen bedeli ne kadar?

20

Şehirlerarası otobüs terminalinde ne gibi değişiklik olacak, eklentiler mi olacak, yoksa yeni bir terminal mi olacak?Sayın Büyükgöz, Kamuoyunu bilgilendirin, İhale yapıldı mı? Yapılmadı mı?

21

Tüm bu soruların cevabını kamuoyu olarak merak etmekteyiz, dedi.

 

İlgili Makaleler