Gündem

GKD’den Ay Işığı’na Destek

Geçtiğimiz günlerde yeni göreve seçilen Ay Işığı Derneği Başkanı Ayhan Varol ve yönetimi Genç Kocaelililer Derneğini ağırladı.

GKD’den Ay Işığı’na Destek

Genel Kurul sonrası yeni seçilen Ay Işığı Yetim ve Öksüz Çocukları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayhan Varol ve Yönetimi, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Sinem Uçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kerem Çolak, Ayşenur Gündüz ve Özkan Naz’ı ağırladı.

GKD’den Ay Işığı’na Destek
GKD’den Ay Işığı’na Destek

Ay Işığı Dernek Başkanı Ayhan Varol, GKD Başkanı Sinem Uçan’a Ay Işığı Derneğinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti. Başkan Varol “yapılan küçücük bir iyilik, çok büyük umutlara ve çok büyük mutluluklara dönüşebilir. Bizler elimizden gelenin en iyisini yaparak, hep daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için çabalıyoruz” dedi.

GKD’den bir hisse kurban bağışı

Genç Kocaelililer Dernek Başkanı Sinem Uçan insanların bağışlarını gönül rahatlığıyla yapabileceklerini ifade ederek, tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Uçan, bir hisse kurban bağışında bulunarak Ay Işığı Derneğinin yaptığı yardım faaliyetlerine destek verdi.

 

19

 

20

21

İlgili Makaleler