Gündem

Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı İhalesini gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı İhalesini gerçekleştirdi
İzmit Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı Yapım İşi ihalesinde tek teklifi 23 milyon 958 bin lira ile Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Şirketi verdi
Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı İhalesini gerçekleştirdi (2)
Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı İhalesini gerçekleştirdi (2)
İzmit Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı Yapım İşi ihalesi İzmit Belediyesi Ana Hizmet Binası 7. Katta bulunan Fen İşleri Müdürlüğü İhale Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Açık ihale usulüyle gerçekleştirilen ve İzmit Belediyesi tarafından canlı yayın yapılan ihalenin Komisyon Başkanlığı’nı Yapım İşleri Birim Sorumlusu Leyla Kıran yaptı.
TEK FİRMA TEKLİF VERDİ
Proje maliyeti yaklaşık 20 milyon 201 bin 737 lira 28 kuruş olan ihalenin tek katılımcısı Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Şirketi oldu. Firmanın teklifi ise 23 milyon 958 bin lira oldu. İhalenin sonucu komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından kamuoyuna duyurulacak.
İŞİN TEKNİK DETAYLARI
Yaklaşık 4 bin metrekarelik alan üzerinde alt katı 400 metrekare kapalı alan, üst katı 320 metrekare kapalı alan ve teraslar dahil toplam 1186 metrekarelik inşaat alanına sahip çelik konstrüksiyon bina ile 3 bin 415 metrekare alanda sert zemin ve yeşil alan yapım işi gerçekleştirilecek. İşin süresi ise, yer tesliminden itibaren 6 ay.

İlgili Makaleler