Gündem

“Güç  Sende Senin Elinde” Sloganıyla Başladı

CHP’Lİ GENÇLER YENİ SEÇMENLE ÇOK MOTİVE

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezinin “Güç  Sende Senin Elinde” Sloganıyla başlattığı ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik yapılan hane ziyaretleri programına geçtiğimiz günlerde Kocaeli’ de de start verilmişti. CHP Kocaeli Gençlik Kolları İlimizde Bulunan 83 Bin Seçmeni Ziyaret etmek  ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun Mektubunu Gençlere iletmek için 50 Ekip Kurarak ev ziyaretlerine başlamıştı. Eğitimden Geçerek oluşturulan saha ekiplerini her geçen gün artıran İl Gençlik Kolları çalışmalarını hızlandırarak devam ediyor.

“Güç  Sende Senin Elinde” Sloganıyla Başladı
“Güç  Sende Senin Elinde” Sloganıyla Başladı

GENÇ İŞSİZLİK, GELECEK KAYGISI VATANDAŞLARI AKP’ DEN KOPARDI

Konuyla İlgili açıklamalarda bulunan il gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, Kocaeli’ de daha önce yapılmamışı yapıyoruz, ev ev isim isim nokta atışları yaparak bir çalışma içerisindeyiz, tabi adresleri yanlış olan var, gençlerimizin zorlandığı alanlar var ama hepsinin üstesinden bir şekilde geliyoruz, çalışmaları aksamadan 4 5 ay içerisinde bitirip, daha sonra yeni ziyaretler için ikinci bir çalışmayı başlatacağız” dedi. Sokak Çalışmalarıyla ilgili Karakadılar, 12 ilçemizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz, ekiplerimiz ziyaretlerini sürdürdükçe daha çok motive oluyorlar, şu ana kadar ziyaret ettiğimiz 2500 haneden çok az olumsuz tepki var, ekonomik kriz, gençlerin işsizliği, gelecek kaygısı mevcut iktidardan vatandaşlarımızı koparmış durumda, tam bu noktada Cumhuriyet Halk Partisi olarak oylarına talip olduğumuzu, iktidarımızda sorunların çözüleceğini, gençler için olan projelerimizi açıklayarak vatandaşlarımıza da umut oluyoruz. Buradan Basın aracılıyla da bazı projelerimizi açıklamak istiyoruz,

“Güç  Sende Senin Elinde” Sloganıyla Başladı.
“Güç  Sende Senin Elinde” Sloganıyla Başladı.

 

İLK TELEFONDAN ÖTV SIFIRLANACAK

Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak, ilk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak.

19

KYK ÖĞRENİM KREDİ FAİZLERİ SİLİNECEK

20

KYK Öğrenin Kredisi borçları sıfır faizle yapılandırılacak. Faizsiz ve taksitli geri ödeme süreci işe başladıktan sonra uygulamaya konulacak.

21

ÜNİVERSİTEYİ KAZAN ÖĞRENCİLERE KÜLTÜR KARTI

Üniversiteye kayıt yaptıran 18 yaş üstü her gence kültür sanat etkinliklerinde kullanılabilecek 1000 TL bakiyeli kart ya da mobil uygulama tanımlanacak. Bu kart ya da mobil uygulama finansal teknoloji ürünü olacak.

TORPİLE SON VERİLECEK

Mülakatlar kaldırılacak, zorunlu hallerde kamera kaydıyla mülakat olacak, torpile kökten son verilecek. Yerel yönetimler de dahil, kamuda ilana çıkılan her pozisyon için şeffaf kurallarla işe alım yapılacak.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ HARCI ALINMAYACAK

Gençlerden yani sizden pasaport çıkartma işlemi ya da yurt dışına çıkış harcı alınmayacak.

İLK SIFIR ARAÇLARINI ÖTV SİZ ALACAKLAR

Gençlerin alacağı ilk sıfır otomobilde ÖTV sıfırlanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bu iktidarın Gençlerimizden çaldıklarını telafi edeceğiz, Geliyor Gelmekte Olan..

İlgili Makaleler