Gündem

Güney,vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, hafta sonu düğün, nişan ve sünnet cemiyetlerine katılarak, vatandaşların mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Güney,vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor
Güney,vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor

Hafta sonunu her zaman olduğu gibi sahada geçiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, düğün, nişan ve sünnet cemiyetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonunu yoğun bir şekilde geçiren Başkan Güney, toplamda 11 farklı cemiyete katıldı. Başkan Güney, Karaaslan Medya’nın sahibi Resul Karaaslan’ın oğlunun ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM)‘nin Başkan Yardımcısı Cihan Işıklı’nın yeğeni Eymen’in sünnet cemiyetlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

GENÇ ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Yoğun hafta sonu mesaisi geçiren Başkan Ali Güney, sünnet cemiyetlerinin yanı sıra hayatlarını birleştirme kararı olan genç çiftleri de bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Güney, Çağdaş Kocaeli Gazetesi’nin başarılı muhabirleri Cansu Albayrak ile Ahmet Sancar Kızılkaya’nın, İzmit Belediyesi Önceki Dönem Koordinatörü Adnan Metin’in kızı Selen’in,

Güney,vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor
Güney,vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor

28 Haziran Mahalle Yöneticisi Yakup Tokcan’ın oğlu Semih Tokcan’ın, Saraybahçe-Fatih Mahalle Teşkilatından Sait Karabulut’un, Yenidoğan Mahalle Yöneticisi ve Camii Dernek Başkanı Gültekin Özışık’ın oğlu Uğur Özışık’ın, Erenler Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Havva Meryem Markan’ın kızı Emine’nin, İsmail Temizel ve Harun Gülpınar Ailelerinin çocukları Büşra ve Halil’in, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Nurgül Temiz ile Karamürsel Belediyesi çalışanlarından İbrahim Kınalı’nın ve son olarak Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak’ın düğününe katılarak yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi.

19

20

21

İlgili Makaleler