Gündem

İzmit Belediyesi, İZMEK drama kursuna yoğun ilgi

İzmit Belediyesi, İZMEK drama kursuna yoğun ilgi
Her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İzmit Belediyesi, Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) drama kursu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor
Her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (İZMEK) İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İzmit halkına hizmet vermeye devam ediyor. İZMEK bünyesinde yer alan, el sanatları, dil, kişisel gelişim kurslarının yanı sıra müzik ve gösteri sanatları alanındaki kurslar da yoğun ilgi görüyor.
HAFTANIN 5 GÜNÜ KURS
Kadın, erkek, genç, yaşlı binlerce kişiye hizmet veren İZMEK, açtığı drama kursu ile kursiyerlerin hayal güçlerini canlandırmak ve bireyler arası etkileşimi güçlendirmeyi hedefliyor. Haftanın 5 günü Belsa Plaza B blokta eğitmen Bahar Büte tarafından devam eden drama kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
DRAMA KURSUNA BAŞVURU İÇİN
Kişilerin topluluk önünde konuşma becerilerini ve bireylerin özgüvenini arttıran, konuşurken çekinen, tutukluk yaşayan insanların gelişmesini sağlayan, takım çalışmasını teşvik eden ve insanların empati yeteneğini geliştiren İZMEK drama kursuna başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Belsa Plaza B Blok İZMEK başvuru bürosuna formlarını bırakabilirler.

İlgili Makaleler