Gündem

İzmit Belediyesi,Fatih Taşdelen’i ziyaret etti 

İzmit Belediyesi Üst Yönetimi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’i ziyaret etti

 

İzmit Belediyesi Üst Yönetimi, 15-22 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm Haftası nedeniyle Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’i ziyaret etti

Ülkemizde turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını teşvik etmek amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası’nın bu yıl 46’ıncısı gerçekleştiriliyor. Bu özel haftada Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’i unutmayan İzmit Belediyesi Koordinatörleri Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, Taşdelen’i makamında ziyaret etti.

HÜRRİYET’İN SELAMLARINI İLETTİLER

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’i makamında ziyaret eden İzmit Belediyesi Koordinatörleri Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, Turizm Haftası’nı kutladığı Taşdelen’e çiçek takdim etti. Çalışmalar ve Turizm Haftası’nda düzenlenecek etkinlikler ile ilgili bilgi alan Yalçın ve Aksu, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletti. Fatih Taşdelen’de kendilerini unutmayan İzmit Belediyesine ziyaretleri için teşekkür etti.

 

19

20

21

İlgili Makaleler