Gündem

Kocaeli ve Eskişehir’de Güvenli İlişki Atölyeleri başladı

Kocaeli ve Eskişehir’de Güvenli İlişki Atölyeleri başladı

Lotus Kadın, 2018 yılında başladığı genç kadınların güçlenmesi ve şiddete karşı korunması çalışmalarını genişleterek sürdürüyor. Uzmanlarla ve uluslararası desteklerle geliştirdiği  “Güvenli İlişki Atölyesi” genç kadın ve kız çocuklarının duygusal ilişkilerde güçlenmesini hedefliyor.

Aldığı talepler doğrultusunda gençlerle interaktif eğitimler yapma ihtiyacını fark eden Lotus Kadın ekibi yaratıcı drama tekniklerini kullanarak Güvenli İlişki Atölyesini geliştirdi. Atölyenin pilot uygulama süreci 2022 Kasım ayına kadar Kocaeli ve Eskişehir’de devam edecek.

Atölye, genç kadınlara ilişkileri ve şiddet türleri üzerine konuşmak için güvenli bir ortam yaratıyor. Genç kadınlar deneyimlerini paylaşma fırsatı buluyor ve böylece güçlenmenin en önemli adımlarından biri gerçekleşiyor.

Atölyeye katılmak için başvuru formunaburadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca genç kadınlar kendi gruplarını oluşturarakGüvenli İlişki Elçisi olabiliyor. Okullar ve öğretmenler 15 yaş üstü öğrencileri için Lotus Kadınla iletişime geçebilir.

Başvuru linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXxZZhZFBEgLpnf_Uewh_faYACNQNFkTdJwri91bdnVCOvcA/viewform

Daha fazla bilgi için:

19

lotuskadin.org

20

21

İlgili Makaleler