Gündem

Körfezli muhtarlarla ‘ulaşım’ toplantısı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi’nin de katıldığı toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ulaşım noktasında bundan sonra atılacak adımlar konuşuldu

Körfezli muhtarlarla ‘ulaşım’ toplantısı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi’nin de katıldığı toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,

Tütünçiftlik Nazende Kafe ve Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya ayrıca Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve ilgili müdürler de katıldı.

BİREBİR İLETMELERİNİ SAĞLADIK

Vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini birebir muhtarlara aktardığını belirten Başkan Söğüt, “Muhtarlarımız da bu talepleri bizlere iletiyor. Atılacak adımlarla ilgili olarak bizler Büyükşehir Belediyemiz ile görüşüp takipçisi oluyoruz. Bugün ise talepleri birebir Ulaşım Daire Başkanımıza iletmeleri için bu toplantıyı düzenledik.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,

HER KONUYU İSTİŞARE EDİYORUZ

19

Gerekli konuları istişare edeceğiz, yapılacak veya yapılması zor olan konuları ele alacağız. Güzel ve faydalı bir toplantı olacak” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi de gelen talepleri tek tek not alırken, kısa süre içerisinde atılacak adımlarla ilgili olarak muhtarlara bilgi aktardı. Muhtarlar da vatandaşlardan gelen talep ve istekleri aktardı.

20

21

İlgili Makaleler