Gündem

Mezunlar Günü Buluşma programına katıldı

Vali Yavuz, KİHMED Mezunlar Günü Buluşmasına Katıldı

Vali Seddar Yavuz,Seka Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği 40. Geleneksel Mezunlar Günü Buluşma programına katıldı.

Mezunlar Günü Buluşma programına katıldı
Mezunlar Günü Buluşma programına katıldı

Programa; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri;  Fikri Işık ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı, Kamu Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Ali Küçükkeskin, siyasi parti il başkanları, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, kurum müdürleri,yeni mezun olan öğrenciler ve öğretmenler ile  davetliler katıldı.

Mezunlar Günü Buluşma programına katıldı
Mezunlar Günü Buluşma programına katıldı

Marmara bölgesi ezan okuma yarışması 1.’si İzmit İmam Hatip lisesi öğrencisi Abdülkerim Şahin tarafından okunan ezan ve Marmara Bölgesi Kur’an-ı Kerim okuma 1.’si Mehmet Görkem Kaçır’ınKur’an-ı Kerim tilaveti ile program başladı.

Protokol üyelerinin açılış konuşmalarıyla devam eden programda;  selamlama ile konuşmalarına başlayan Vali Yavuz, çeşitli kategorilerde kazandıkları başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik edip, başarılarının devamını dileyerek, programın düzenlenmesinde emeği geçen katkısı bulanan herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından, çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilerimize Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verilerek, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundular.

Musiki grubunun seslendirdiği ezgi ve ilahilerin eşliğinde devam eden programda hazırlanan ikramlar yenildi, sohbetler edildi ve son olarak da toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

19

20

21

İlgili Makaleler