Gündem

Müzede Çoksesli Çocuk Konseri

Müzede Çoksesli Çocuk Konseri

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çoksesli Çocuk Korosu 23 Nisan etkinliklerini müzede gerçekleştirdi.

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çoksesli Çocuk Korosunun hazırlamış olduğu 23 Nisan Etkinliği, Kocaeli Arkeoloji Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.  Etkinlik kapsamında Çocuk Korosu birbirinden güzel eserleri başarıyla seslendirdi. Koro şefleri Figen Yünlü ile Arzu Akkaya ve piyanoda Aytaş Utebay’damini konserde yerini aldı.

GEÇMİŞE YOLCULUK

İl Müdürü Fatih Taşdelen, harika hazırlanan konserin ardından koro öğrencilerinin başarılı çalışmalarını tebrik etti. Tüm üyelerine teşekkür belgesi takdim etti. Koro da 5’inci yılını dolduranöğrencilere de ayrıca madalya takdim etti. Taşdelen, koro şefleri Yünlü ve Akkaya’ya da belde takdiminde bulundu. Program, Arkeolog Ebru İnal’ın sunumunda düzenlenen “Geleceğimizle Geçmişe Yolculuk” konulu müze etkinliği ile sona erdi.

muhteşem bir müzik dinletisi gerçekleştirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Fatih Taşdelen konserin sonunda koro üyesi çocuklara teşekkür belgesi takdim etti. Emeği geçenlere teşekkür etti.

19

20

21

İlgili Makaleler