Gündem

Naci Girginsoy Öykü Yarışması başvurularında son tarih 2 Nisan!

Naci Girginsoy Öykü Yarışması başvurularında son tarih 2 Nisan!
İzmit Belediyesi ve Aydili Sanat Derneği işbirliğiyle vefatının 40’ıncı yıl dönümü anısına Naci Girginsoy adına düzenlenen öykü yarışmasında başvurular devam ediyor
Kent tarihine iz bırakan değerlere sahip çıkan İzmit Belediyesi, 26 Haziran 1982 yılında hayatını kaybeden merhum gazeteci, yazar Naci Girginsoy’un anısına Aydili Sanat Derneği işbirliğiyle öykü yarışması düzenliyor. 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in duyurduğu Naci Girginsoy Öykü Yarışması’nda başvurular 2 Nisan tarihine kadar devam edecek.
SEÇİCİ KURUL BELİRLENDİ
Yazmayı sevenlerin çalışmalarını desteklemek amacıyla hayata geçirilen Naci Girginsoy Öykü Yarışması’nda sonuçlar 16 Haziran tarihinde açıklanacakken ödül töreni ise 26 Haziran tarihinde yapılacak. Seçici kurul Şair ve Yazar Fatma Türk Kuşkaya, Şair ve Yazar Türkiye PEN Yazarlar Derneği İkinci Başkanı Halil İbrahim Özcan, Şair ve Yazar Türkiye PEN Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Aliye, Yazar Öner Yağcı, Yazar Prof. Dr. Emin Sami Arısoy ve Gazeteci, Şair ve Yazar Ruhan Odabaş’tan oluşuyor. Vatandaşlar yarışma ile ilgili tüm detaylara ve başvuru şartlarına izmit.bel.tr adresinden ulaşabilir.

İlgili Makaleler