Güncel

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

387’ncı toplantının ev sahipleri Rıdvan Toksöz ve Kamil Yıldız, toplantıyı yöneten Orhan Balcı ile birlikte

ESKİ DOSTLAR 387. TOPLANTISINDA

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Rahmetli Emin Saka, Fikret Balcı ve Mustafa Ersoy tarafından 57 yıl önce 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu” 387’ncı toplantısını yaptı

ESKİ DOSTLAR 387. TOPLANTISINDA
ESKİ DOSTLAR 387. TOPLANTISINDA

Rıdvan Tokgöz ve Kamil Yıldız’ın ev sahipliğinde “Eski Dostlar” grubunun 387’ncı toplantısı İzmit Marina’da bulunan Tarihi Eminönü Aile Balık Restaurant’nda gerçekleşti.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Rahmetli Emin Saka, Fikret Balcı ve Mustafa Ersoy tarafından 57 yıl önce 1966 yılında kurulan Eski Dostlar Grubu’nun bu birlikteliğine Rıdvan Toksöz ile Kamil Yıldız ev sahipliği yaptı. Yemeğe, Durmuş Ali Yalnız, Yetkin Saner, Ahsen Okyar, Halim Dedeoğlu, Mehmet Akif Şen, Cemil Çetin, Mustafa Güner, Tayfun Ersöz, Mustafa Yaman,Birol Öztürk, Orhan Balcı,İbrahim Çizer, Tahir Ersöz, Yakup Kalmuk, Sami Zobooğlu, Mehmet Çınar, Mustafa Elbi, Altan Adaklı, Levent Gülcü, Ekin Akyollu, Melih Gazeteci, Elazığ’dan gelen Necdet Sezgenç katıldı.

ESKİ DOSTLAR 387. TOPLANTISINDA
ESKİ DOSTLAR 387. TOPLANTISINDA

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

19

Orhan Balcı’nın sunup yönettiği toplantıda; 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yaşamını yitiren öğretmenlerimiz özlemle anıldı. Toplantıda yer alan ve öğretmenlik yapan, Halim Dedeoğlu ile hocaların hocası Yetkin Saner mesleklerinin ne kadar kutsal olduğuna söylediler. Eğitim sistemimizin giderek bozulduğuna vurgu yaptılar. Grup Cemil Çetin’in söylediği Türk Sanat Müziği eserlerine eşlik ederek farklı saatler yaşadı.

20
ESKİ DOSTLAR 387. TOPLANTISINDA
ESKİ DOSTLAR 387. TOPLANTISINDA

KOMİSYON OLUŞTURULDU

21

İzmit İnönü Caddesi Baç mevkiindeki Kocaelispor’un kuruluşundaki kararların alındığı, üzerinde bir çok icra dosyasının bulunduğu binanın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılıp yıkılmasının sonrasında yerine ne yapılacağının araştırılması ve burada Kocaelispor isminin yaşatılması için çalışma yapılmak üzere komisyon kuruldu. Komisyonda Mehmet Akif Şen, Birol Öztürk, Cemil Çetin, Mustafa Güner, Yakup Kalmuk, Orhan Balcı, Mustafa Elbi yer aldı.

SIRA 388. TOPLANTIDA

387’ncı toplantının ev sahipleri Rıdvan Toksöz ve Kamil Yıldız 388’inci toplantıyı düzenleyecek olan Mehmet Akif Şen ile Mehmet Çınar’a listeyi teslim etti.

1 387’ncı toplantının ev sahipleri Rıdvan Toksöz ve Kamil Yıldız, toplantıyı yöneten Orhan Balcı ile birlikte

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir