Gündem

Proje’nin mimarları Emre GÖNÜLLÜ ve Mustafa GÖKSEL

NOSTALJİ VAKTİ PROGRAMI FIRTINA GİBİ ESMEYE DEVAM EDİYOR

Bir çok dizi ve filmlerde oynamış ünlü Oyuncu ve Sinema Yönetmeni, Aynı zamanda da Yeşilçamın son arşiv atlısı Emre GÖNÜLLÜ ve Atıf KAPTAN’ ın torunu Oyuncu, TiyatrocuSenarist, Yazar, Gazeteci Mustafa GÖKSEL muhteşem bir proje ile Türkiye’yi salladı.

Proje’nin mimarları Emre GÖNÜLLÜ ve Mustafa GÖKSEL
Proje’nin mimarları Emre GÖNÜLLÜ ve Mustafa GÖKSEL

Youtube NOSTALJİ VAKTİ kanalında NOSTALJİ VAKTİ programı ile izleyicilerin ve Türk halkının karşısına çıktı.

Programda Nostalji Kuşak Türk Tiyatrosu, Yeşilçam ve Türk Sineması, Türk Müzik dünyası 50-60’ lardan 70-80 ve 90’ lı yılların sanatçılarına kadar Nostalji kuşak Sanatçılarını konuk alan muhteşem ikilinin bu programına Çetin BAŞARAN, Suna SELEN, Esin EDEN, Ferdi ATUNER, Ayla ALGAN, Meral KURTULUŞ, Ortans Kıvanç, Pekcan Türkeş gibi Türk Sanatına damga vurmuş devasa usta sanatçılar programa konuk oldular.

Ayla Algan
Ayla Algan

Programa son hızla devam eden ikili ilerleyen bölümlerde muhteşem konuklarla daha büyük başarılarla zirveye tırmanmaya devam edeceklerini şimdiden gösterdiler.

Program Youtube’ da kısa sürede uluslararası global ana akıma çıktı ve umulduğundan çok daha büyük ilgi gördü ve tüm sanat camiasından ve usta sanatçılardan takdir aldı. Usta kameraman, stüdyo ve model fotoğrafçısı ve Spor Magazin haber müdürü İlhan KALPAKÇI da bu muhteşem programın görüntü yönetmenliğini yaparak muhteşem katkı sunuyor.

 

19

Proje’nin mimarları Emre GÖNÜLLÜ ve Mustafa GÖKSEL ‘biz bu proje ile Türk Sanat camiasına muhteşem bir arşiv ve miras bırakıyoruz. İkimizde bu camiada donanımları ve bilgileriyle bu işi bilerek yapan insanlarız. Çünkü yaklaşık 15 sene sonra Türk Tiyatrosunun çınarlarından ve Yeşilçamdan pek kimse kalmayacak.

20

Kalırsa da seksenve doksanların isimleri hayatta kalacka. Bu yüzden biz böyle bir mirasla yüce Türk milletinin gönlünü kazanıyoruz. Ayrıca Vefat eden büyük ustalarımızı da rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizleri bu başarıda bu yere layık gören değerli halkımıza da şükranlarımızı sunuyoruz’ açıklamalarında bulundu.

21

İlgili Makaleler