Gündem

Rumeli Tükleri ve Karbafed İşbirliği

Bu kentte çok şükür bir ağırlığımız var. Yaklaşık 14 yıldır basın sektöründe faaliyet göstermekteyim. Özellik İzmit’te bir çok STK’lar ile bağlantım ve diyaloğum  olmuştur.

Benimde zaman zaman Rumeli Türkleri Derneğinin hemen hemen  tüm etkinliklerine katılmışımdır.

Gerçekten bir elin beş parmağından biridir benim için Rumeli Türkleri Derneği,Başkan Recep Altıntıp kendisini işyerini ziyaret ettim.Başkan Karadeniz Kültür Gezisi yapmak istediğini söyledi.

Bende bu geziyi güzelleştirelim başkanım dedim. Gidiş veya dönüşte Trabzon Uzungöl –Rize Ayder Yaylası –Arvin Tüm İlçeleri bir geziye ne dersiniz dedim,böylece bombayı patlatmış oldum.

Bu geziye Batum’u ilave edersek harıka bir durum olacağını konuştuk,sizler yönetimlerinizde paylaşın dedim.Bende KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu ile paylaştım.Bizler yönetim kurulumuzda paylaştık.Gerçekten çok olumlu tepkilerle ile karşılaştık,

Bu konu gerçekten Rumeli Türkleri Derneğinin Artvin ve Batum gezisini düzenlemesi 3 otobüs ile katılım göstermesi ayrıca da 3 otobüs Karbefed’in katılım göstermesi çok renkli sahnelere sebeb olacaktır.

Zaten bu gezinin amacı kar amaçlı olmadığı için bir ücret toplanmasından birileri çok rahatsız olmuş,Butün hesapların Mikail Kalyoncu’nun İban nosuna kadar yayınlamış adam,ben buna süper gazeteci diyorum.

19

Gazetecinin yüz karasıdır.Birde Artvinli olupta böyle bir habere imza atacaksın yazıklar olsun.Gazetecilik böyle kişilerin eline kaldı ise vay benim memleketimin haline,Adamı sevmeyebilirsin ama doğru işler yapılıyorsa bunu da kabullenmek zorundasın,önüne koyarlar yedirirler.

20

Ben şahsım olarak kimsenin uçkuru ve kesesi ile uğraşmam,kuşkum olursa adama sorarım,Adama ASPARAGAS haber yapacaksın adama cevap hakkı doğmıcak mı!

21

ALLAH ömür seneye de  Selanik ve Mekeodonya  Rumeli Türkleri derneğinin organizasyonu ile gezi KARBAFED işbirliği ile gezi kararı alınırsa Arvinliler Mekodonya’da ne işi var diyeceğiz.

İlgili Makaleler