Gündem

Şirket haberleri

AKGRT – Mayıs ayında prim üretimi %76 artışla 735,3 milyon TL’ye, Ocak – Mayıs döneminde ise prim üretimi %74 artışla 4,2 milyar TL’ye yükseldi
ALGYO – Muğla Bodrum’daki turizm tesisi için yaklaşık 965,3 milyon TL’lik yenileme yatırımının yapılmasına, Yatırım Teşvik Belgesi alımı için müracaat edilmesine, yapılacak yatırımın teşvik belgesi kapsamında olmak üzere özkaynak ve kredi kullanılarak tamamlanmasına karar verildiği açıklandı.
BRSAN – Şirketin Romanya’daki bağlı ortaklığı Borusan Tube Products SA’nın yatırım planı kapsamında başvurulan 5,8 milyon euro tutarındaki teşvikin, Romanya Maliye Bakanlığı tarafından onaylandığı açıklandı.
DYOBY – 300 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.
EMKEL – Şirketin Mayıs ayında aldığı sipariş tutarının 8,4 milyon TL olduğu açıklandı.
FONET & OYYAT – VBTS kapsamında şirket paylarına 8 Temmuz’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.
ISMEN – 60 gün vadeli 195,9 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
KLNMA – Ankara Şubesi’nin açılışının tescil edildiği açıklandı.
KONTR & ESCAR – 20 milyon TL sermayeli Mint Elektrikli Araç Teknolojileri unvanlı şirketin %40 KONTR %40 ESCAR ortaklığı ile kurulmasına karar verilmesi sonrasında, ESCAR’ın ortaklığının %50’ye güncellendiği açıklandı.
QNBFB – 84 gün vadeli 408,2 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
OYLUM –
Bisküvi hattının montaj çalışmalarının tamamlandığı ve yeni bisküvi hattının devreye alındığı açıklandı.
İstanbul Beşiktaş’ta irtibat bürosu açılmasına karar verildiği açıklandı.
GES yatırımının montaj, kurulum ve devreye alınması için Asunim Yenilenebilir Enerji ile sözleşme imzalandığı açıklandı.
PEGYO – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 700 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
SEKFK – 77 gün vadeli 13,5 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
TRCAS – Şirketin %30 iştiraki RTG’nin sermayesinin 1,6 milyar TL’den 1,2 milyar TL’ye azaltılmasına karar verildiği açıklandı.
TRILC – Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berat Battal tarafından herhangi bir faiz talebi olmaksızın Ağustos 2022 – Eylül 2022 ve Ekim 2022 aylarında ödenmek üzere 30 milyon TL’nin şirkete borç verilmesi teklifinin kabul edildiği açıklandı.
VAKBN – 91 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
YKBNK – 84 gün vadeli 520,2 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler