Gündem

Suadiye Otobüsü Yandı,Sporcular Yasta

Kamuoyuna Duyurulur

Suadiyespor bugün, yarın ve gelecekte sporun birleştirici gücü ile spor etiğine uygun davranışlarla, sporun heyecanı ve coşkusu ile Türk futboluna katkı vermeye devam edecektir.

Suadiye Otobüsü Yandı,Sporcular Yasta
Suadiye Otobüsü Yandı,Sporcular Yasta

Kulübümüz ulaşım aracının elim bir olay sonrası kaybı tüm spor camiasında büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Olay sonrasında taziyelerini ve desteklerini paylaşan, bu zorlu günde Suadiyespor camiasına destek veren tüm kulüplerimize, kulüp başkanlarımıza, spor adamlarına, resmi ve özel tüm kurumlara, siyaset, spor, basın ve iş dünyamızın kıymetli isimlerine,

Suadiye Otobüsü Yandı,Sporcular Yasta
Suadiye Otobüsü Yandı,Sporcular Yasta

yüzlerce gerek mesajıyla gerek telefon ile gönüllerimizi kazanan her bir bireye acımıza ortak olan, hatta araç almak için bağıs yapmak istediklerini beyan eden tüm vatandaşlarımıza, ağabey, kardeşlerimize teşekkür eder; Suadiyespor ve Suadiye’ye verilen güçlü destekler ve iyi dilekler için minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Suadiyespor Yönetim Kurulu

Sadece Temenni ;Kartepe İlçemizde bir çok sanayi kuruluşu  var. Bu kuruluşlardan biri bağış yapar spor camiasının üzüntüsünü gidermesin,

19

Sayın yönetim kurulu başkan ve yöneticileri Neden Gölcükte bulunan FORT OTOSAN Fabrikası  bağış yaparak bu yaraya pansuman yaparak bağışta bulunmasın inşallah hayırlısı olur.

20

Kocaeli Haber Dünyası olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

21

İlgili Makaleler