Gündem

Temurci Kocaeli’de vatandaşı dinledi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci Kocaeli’de vatandaşı dinledi

Partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen bir dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ne gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci’nin ilk durağı Gebze oldu. İlçe başkanlığında İl Başkanı Serap Çakır ve İlçe Başkanı Alican Karakaya’nın yanı sıra partililer tarafından karşılanan Temurci, burada Gebze basınıyla bir araya gelerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Temurci’ye burada Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya tarafından 82 numaralı Gebzepor forması hediye edildi.

Sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Temurci, Gelecek Partisi’nin doğal cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu ifade ederek, “Ama bunun kararını Altılı Masa verecek. Ülke yanarken bir kova su dökmenin mücadelesini veriyoruz. Toplumun genelini kucaklayacak bir adayı cumhurbaşkanı adayı gösterdiğimiz takdirde Erdoğan aday olmayabilir” diye konuştu.

Daha sonra esnaf ziyareti için beraberindeki partililerle Eski Çarşı’ya giden Temurci, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yaklaşık 50 kadar dükkânı ziyaret eden Temurci ve partililer, esnaf ve vatandaşla sohbet etme fırsatı buldu. Esnaflar artan kiralar ve enerji maliyetlerinden yakınırken, Temurci ise partisinin ekonomi politikalarını ve çözüm önerilerini aktarma fırsatı buldu.

19

20

21

İlgili Makaleler