Gündem

Turel, ‘’Saadet Her Mahallede’’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, ‘’Saadet Her Mahallede’’ diyerek ilk programını Cumhuriyet mahallesinde gerçekleştirildi. Önümüzdeki yerel seçimlere gece gündüz demeden şimdiden sahaya indik. Tüm mahallere ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Gebze’ye tekrar 1994’te olduğu gibi Milli Görüş belediyeciliği anlayışı ile efsane hizmetleri yapmaya geliyoruz, dedi.

‘’Gebze Saadet Her Mahallede’’

Son günlerde, kapsayıcı siyaseti ve birleştirici üslubuyla, siyasette özlenen bir tavrı sergileyen Saadet Partimiz herkesin ilgi odağı haline gelmiştir. Bu ilgi, aslında Milli Görüş Partileri’nin tamamında görülmüş gerek genel siyasette gerekse yerel siyasette hafızalarda tazeliğini korumaya devam ediyor.

1994 yerel seçimlerinde başta Gebze olmak üzere yurt genelinde yüzde altmışa yakın Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde Milli Görüş belediyeciliği hakim olmuştur. Milli Görüş belediyeciliği ülkemizde adeta devrim niteliğinde hayırlı hizmetlere imza atmıştır.

20 yıllık AKP belediyeciliği yerel sorunlara cevap veremedi. Alt yapıdan,  ulaşıma kadar her alanda sıkıntılar halen devam ediyor. Seçimlerde verilen vaatler yerine gelmiyor. Akp belediyeciliğinde “yönetim anlayışı ve proje belediyeciliği iflas etmiştir’’.

19

20

21

İlgili Makaleler