Gündem

“Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası” nefesleri kesti

KARTEPE ENDURO ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

 

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kartepe Motosiklet Kulübü tarafından hafta sonu yapılan  “Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası” nefesleri kesti.

KUPA
KUPA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin destekleriyle Kartepe Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun ikinci mücadelesi Kartepe Motocross Park’da yapıldı.

“Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası” nefesleri kesti
“Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası” nefesleri kesti

KOCAMAN KENT MEYDANINDAN START VERDİ

Şampiyonanın startı Kartepe Kent Meydanı’nda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından verildi. 100 enduro ve 50 ATV pilotu araçlarını meydana dizerek görsel şölen oluşturdular.

KENT MEYDANINDA GÖRSEL ŞÖLEN

19

Kent Meydanı’nda yapılan start öncesinde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Kartepemize güzellik, renk kattınız. Bu organizasyonlardan çok mutlu oluyoruz. Hepinize başarılar diliyorum. Heyecan içerisinde bir yarış olmasını diliyorum. İnşallah kaza ve bela yaşanmadan sonuçlanır. Yıllarınızı bu spora verdiğinizi biliyorum. Heyecanınızı biliyorum” dedi.

20
“Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası” nefesleri kesti
“Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası” nefesleri kesti

EN HIZLILAR

21

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın startı sonrasında sporcular yarışların yapılacağı Kartepe Motocross Park’a geçtiler. Burada sıralama turları ile pilotların yarış yerleri belli oldu. Sporcular, ekstrem test etabında yapay engelleri aşmaya çalışırken, enduro testte ise doğaya karşı mücadele ettiler. En hızlı sporcuların sıralandığı EnduroGP’de Bayram Uysal (AEMK), ATV GP’de ise İsrafil Akyüz (BAMOS) ilk sırayı elde ettiler.

TÜRKİYE ENDURO VE ATV ŞAMPİYONASI SONUÇLARI

ENDURO GP; 1.Bayram Uysal (AEMK), 2.İzzet Kazdal (ENDIST), 3.Rafet Karakuş (ENDIST)

 

E1 SINIFI; 1.Deniz Memnun (Sarıyer), 2.İslam Yıldız (STMOK), 3.Süleyman Aydın (ENDIST)

 

E2 SINIFI; 1.İzzet Kazdal (ENDIST), 2.Nurdoğan Kuzu (Kartepe), 3.Mustafa Akkurt (FOSK)

 

E3 SINIFI; 1.Bayram Uysal (AEMK), 2.Rafet Karakuş (ENDIST), 3.Anıl Özşeker (Ferdi)

 

EG SINIFI; 1.Mustafa Resul Kurtuluş (Kartepe), 2.Mehmet Emin Musaoğlu (IZMOK), 3.Emirhan Kurt (IZMOK)

 

EB SINIFI; 1.Ömer Bulduk (ENDIST), 2.Furkan Asan (Kartepe), 3.Kemal Deveci (AEMK)

 

EC SINIFI; 1.Aykut Kızıltan (BMK), 2.Emre Esen (FOSK), 3.Doğa Can Kılınç (ENDIST)

 

EV SINIFI; 1.Recep Bahadır Çaktı (Kartepe), 2.Erdem Gülüş (FOSK), 3.Ayhan Aydın (BAMOS)

 

EK SINIFI; 1.Nazlıcan Aydın (AVMK), 2.İrem Ertüzün (Sarıyer), 3.Sabriye Özer (ENDIST)

 

ATV GP; 1.İsrafil Akyüz (BAMOS), 2.Haktan Özkul (BAMOS), 3.Emre Can Uzlaş (Ferdi)

 

S1 SINIFI; 1.Haktan Özkul (BAMOS), 2.Osman Fırat (BAMOS), 3.Hasan Yatgın (ANMOT)

 

S2 SINIFI; 1.İsrafil Akyüz (BAMOS), 2.Emre Can Uzlaş (Ferdi), 3.Emre Muharrem Sağlam (SMYRNA)

 

S3 SINIFI; 1.Halil Yatgın (ANMOT), 2.Kasım Yatgın (ANMOT), 3.Murat Yatgın (ANMOT)

 

 

KOCAMAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın ikinci günü yarış alanında heyecanı yaşayan hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

BİLGİ – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın ikinci gününde Kartepe Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay’dan bilgi aldı.

 

START – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın startını verdi.

 

GÖNEN – Kartepe Ekipler Amiri Başkomser Mehmet Gönen tarafından Türkiye Enduro ve ATV ŞampiyonasıS1 sınıfında birinci olan Haktan Özkul (BAMOS), ikinci olan Osman Fırat (BAMOS), üçüncü olan Hasan Yatgın (ANMOT) kupalarını verdi.

 

ÖÇBE – Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe tarafından Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası S2 sınıfında birinci İsrafil Akyüz (BAMOS), ikinci Emre Can Uzlaş (Ferdi), üçüncü Emre Muharrem Sağlam (SMYRNA) kupalarını verdi.

 

AĞDAŞ – Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hacı Ağdaş tarafından Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında S3 sınıfında birinci Halil Yatgın (ANMOT), ikinci Kasım Yatgın (ANMOT), üçüncü Murat Yatgın (ANMOT) kupalarını verdi.

 

AKYÜZ – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz tarafından Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında ATV GP birinci İsrafil Akyüz (BAMOS), ikinci Haktan Özkul (BAMOS), üçüncü Emre Can Uzlaş (Ferdi) kupalarını verdi.

 

DİZDAR – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Fatih Dizdar tarafından Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında E1 sınıfında birinci Deniz Memnun (Sarıyer), ikinci İslam Yıldız (STMOK), üçüncü Süleyman Aydın (ENDIST) kupalarını verdi.

 

KUPA – Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hacı Ağdaş tarafından Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında E2 sınıfında birinci İzzet Kazdal (ENDIST), ikinci Nurdoğan Kuzu (Kartepe), üçüncü Mustafa Akkurt (FOSK) kupalarını verdi.

 

TEPE – Kocaeli Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Mert Tepe tarafından Türkiye Enduro ve ATV ŞampiyonasındaE3 sınıfında birinci Bayram Uysal (AEMK), ikinci Rafet Karakuş (ENDIST), üçüncü Anıl Özşeker (Ferdi) kupalarını verdi.

 

ÇAKIROĞLU– TMF Enduro Komisyon Başkanı Fırat Çakıroğlu tarafından Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında EB sınıfında birinci Ömer Bulduk (ENDIST), ikinci Furkan Asan (Kartepe), üçüncü Kemal Deveci (AEMK) kupalarını verdi.

 

FATİH – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Fatih DizdarTürkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında EC sınıfında birinci Aykut Kızıltan (BMK), ikinci Emre Esen (FOSK), üçüncü Doğa Can Kılınç (ENDIST) kupalarını verdi.

 

ARUTAN – Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol ArutanTürkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında EV sınıfında birinci Recep Bahadır Çaktı (Kartepe), ikinci Erdem Gülüş (FOSK), üçüncü Ayhan Aydın (BAMOS) kupalarını verdi.

 

KOLAY – Kartepe Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında EG sınıfında birinci Mustafa Resul Kurtuluş (Kartepe), ikinci Mehmet Emin Musaoğlu (IZMOK), üçüncü Emirhan Kurt (IZMOK) kupalarını verdi.

 

MUSAOĞLU– İznik Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Yüksel Musaoğlu Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında EK sınıfında birinci Nazlıcan Aydın (AVMK), ikinci İrem Ertüzün (Sarıyer), üçüncü Sabriye Özer (ENDIST) kupalarını verdi.

 

ORHAN – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında ENDURO GP birinci Bayram Uysal (AEMK), ikincisi İzzet Kazdal (ENDIST), üçüncü Rafet Karakuş (ENDIST) kupalarını verdi.

İlgili Makaleler