Gündem

“Türkiye’nin geleceğine sahip çıktık”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında “15 Temmuz, aziz milletimizin, FETÖ’nün hain darbe teşebbüsüne karşı verdiği destansı mücadelenin unutulmaz tarihidir” dedi

“Türkiye’nin geleceğine sahip çıktık”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt mesajında, ” 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Tarihte eşi görülmemiş demokrasi destanının yazıldığı 15 Temmuz, FETÖ’cü hainlere geçit vermeyen milli iradenin zaferidir. O gece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek sokaklara, meydanlara çıkan, yüreğinde vatan ve millet sevdası taşıyan vatandaşlarımız hainlerin kirli hesaplarını bozarak bir destan yazdı.

ŞAHLANIŞIN DESTANI

Milletimizin yeniden dirilişinin ve adeta şahlanışının destanı olan 15 Temmuz, tankın, topun, uçağın, modern silahların millet iradesinin karşısında bir şey ifade etmediğini, milletimizin tıpkı Çanakkale’de, İstiklal harbinde olduğu gibi topyekûn olarak ne pahasına olursa olsun vatanı uğruna gözünü kırpmadan şehit ve gazi olabileceğini göstermiştir.

ŞÜKRANLA ANIYORUM

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü adıyla tarihe geçen bu büyük zaferin yıldönümü vesilesiyle, canları pahasına kanlarıyla üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler