Gündem

Tutuş’tan ‘Hodri Meydan’: Madem haklısın, canlı yayında karşıma çık

Tutuş’tan ‘Hodri Meydan’: Madem haklısın, canlı yayında karşıma çık

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, Nikomedya Vakfı ve araç satın alımıyla ilgili halkı yanıltmaya devam ettiği için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i canlı yayında tartışmaya davet ederek, “Hodri Meydan” dedi.

ASILSIZ İDDİALARI DEVAM EDİYOR

Nikomedya Vakfının, tarih kazıları adı altında milletin parasını vakfa aktarmak için kurulmuş olduğunu belirten Tutuş, “Ortada araç satın alınmasıyla ilgili de bir tartışma aslında yok. Ortaya bir hesap çıkarmışlar. Bu hesap piyasa koşullarından 122 milyon TL daha fazla ediyor. Bunu halka açıklamasını istedik ama şeffaf olamıyor. Sadece ‘Ufak tefek farklar olabilir’ diyor” dedi. Buna rağmen AK Parti ve MHP’yi asılsız iddialarla karalamaya devam eden Hürriyet’e canlı yayın çağrısı yapan Tutuş, şunları söyledi:

HODRİ MEYDAN

“Şartları sen belirle, canlı yayında konuşalım. 3,5 yıldır, milletin parası ile yapılan ilan ve reklam harcamaları, duyurular, basın toplantıları ve milyonlarca SMS;

bayan bahaneyi tatmin etmemiş ve hala insanları kandırabildiğine emin olamamış ki; Şimdi de belediyedeki SOYGUN-VURGUN ve TALAN düzenini unutturmak ve konuşturmamak için, mecliste aldığımız kararları çarpıtarak bilbordlara asmış.

19

YÜREĞİ YETİYORSA TARTIŞALIM

20

“1-) 15 gün önce kendisine bir dilekçe yazdım.

21

Bizler onun gibi milletin parası ile değil, kendi paramızla; Bu bilbordları, SMS sistemini, belediyeye ait ilan ve duyuru alanlarını kullanmak istediğimizi kendisine ilettim. Hala CEVAP VEREMİYOR. Çünkü doğrulardan korkuyor.

2-) Şimdi de kendisine başka bir çağrıda bulunuyorum.

Buyursun, dilediği kanal ya da alanda ve kendi seçeceği bir moderatörle, bağırıp çağırmadan, yere yatıp yuvarlanmadan beraber belirleyeceğimiz konular üzerinden ve İzmit’e kazandırdığı en kıymetli eser olan kızarmış dondurma eşliğinde, yüreği yetiyorsa canlı yayında tüm bu konuları konuşalım.”

İlgili Makaleler