Yaşam

Yarıyıl tatili coşkusu KidZania’da yaşanıyor

KidZania İstanbul kapılarını bu kez yarıyıl tatilinin tadını çıkarmak isteyen tüm çocuklar için açıyor. 5 Şubat’a kadar devam edecek yarıyıl tatilinde çocuklar için KidZania İstanbul’da birbirinden eğlenceli sürprizler hazırlandı.

KidZania İstanbul’daki yarıyıl etkinlikleri 21 Ocak Cumartesi günü KidZania Hak Savunucuları’nın karne partisi ile başlıyor.  5 Şubat Pazar gününe kadar, yarıyıl tatili boyunca her gün yapılacak çekilişlerle ziyaretçilerine sürpriz hediyeler kazanma şansı sunacak olan KidZania İstanbul’da tatil boyunca devam edecek birbirinden heyecan verici tatile özel aktiviteler ziyaretçileri bekliyor. 21 Ocak’ta yapılacak Tospaa Kodlama Atölyesi ve 2 Şubat’ta yapılacak Devri Daim Geri Dönüşüm Atölyesi ile yeni beceriler kazanma fırsatı bulacak çocuklar, tatil boyunca hafta içine denk gelen günlerde Erbulak Evi ile ‘Büyükler ve Küçükler El Ele Drama’ etkinliğine katılabilecekler. Tüm yarıyıl boyunca tatili boyunca devam edecek yoga, illüzyon, tasarım ve bilim atölyeleriyle tatil etkinlikleri KidZania İstanbul’da çocuklara farklı bir tatil deneyimi sunacak.

10.000 m2’lik alanda, 1-14 yaş arasındaki tüm çocuklara hizmet veren ve çocukların 67 aktivite alanında kendi beceri ve ilgi alanlarına göre 120’den fazla rolü deneyimledikleri KidZania İstanbul; 20 Ocak’ta 1. Dönem karnelerini alan çocukları, 5 Şubat’a kadar devam edecek yarıyıl tatilinde özel sürprizler ve doyasıya eğlenceye davet ediyor.

Eğlenceyi eğitici aktivitelerle harmanlama şansı sunan Kidzania İstanbul, yarıyıl tatili boyunca Akasya Acıbadem’de tüm çocukları bekliyor.


Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler