Gündem

Yaşam Alanı’nın temelini yarın atıyor

İzmit Belediyesi Gölkay Park Yeni Nesil

Yaşam Alanı’nın temelini yarın atıyor

 

İzmit Belediyesi tarafından yenilenerek İzmit’in yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak olan Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı’nın temeli yarın atılıyor

Yaşam Alanı’nın temelini yarın atıyor
Yaşam Alanı’nın temelini yarın atıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile kentin cazibe merkezlerinden biri olacak olan Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı’nın temel atma töreni yarın saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Lansmanı geçtiğimiz yıl yapılan projenin Çayırköy Mahallesi Ergül Sokak No: 105/1 adresinde yapılacak temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katılacak.

 

YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK PROJENİN DETAYLARI

19

Açık, yarı-açık ve kapalı alanlarıyla hafif çelik sistemler ile tasarlanan yapı kompleksi ekolojik ve sürdürülebilir olacak. Zemin katta 7 kafe, 1’inci katta ise 3 kafe alanı tasarlandı. Her iki katta da açık ve yarı açık kullanılabilecek oturma mekânları yer alacak. Su sporlarına ait soyunma odaları ve satış birimleri zemin katta yer alacak. Kafelerden bağımsız vatandaşların kıyıyı kullanabilecekleri ve gölü seyredebilecekleri alanlar yer alacak. Yeşilliğin bol olacağı alanda çocuk oyun alanları ile dinlenme ve aktivite alanları da olacak. 2 adet otoparkın yer alacağı alanda kıyı boyunca uzanan kesintisiz bir yürüyüş hattı tasarlandı.

20

21

İlgili Makaleler