Gündem

Yepyeni bir uygulama ile farkını ortaya koydu

MARMARA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ

 “ORMAN PEDAGOJİSİ” İLE TANIŞTILAR

Kocaeli Marmara Koleji Anaokulu ve İlkokul öğrencileri yepyeni bir uygulama ile yeni döneme başladılar. Öğrencilerin doğayla daha fazla ilgilenmesini sağlamak, doğayı anlamak ve saygı duymak adına farkındalık oluşturmak için hazırlanan ve ağaçların arasında çalışmaların yapıldığı özel programın adı MarmaForest.

Yepyeni bir uygulama ile farkını ortaya koydu.
Yepyeni bir uygulama ile farkını ortaya koydu.

Alanında uzman öğretmen kadrosunun yanı sıra 65 dönüm üzerine kurulu eksiksiz kampüsü ile eğitim ve öğretim çalışmalarının merkezinde çocuğun yer aldığı Kocaeli Marmara Koleji, yepyeni bir uygulama ile farkını ortaya koydu.

Kocaeli Marmara Koleji Anaokulu ve İlkokul öğrencileri altı hafta boyunca her cumartesi günü ormanda zaman geçirecekler. MarmaForest adında başlatılan uygulamanın temel amacı; öğrencilerin doğayla daha fazla ilgilenmesini sağlamak, doğayı anlamak ve saygı duymak adına farkındalık oluşturmak. İlki 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen MarmaForest’datüm bilgiler İngilizce ve Türkçe olarak öğrenciye anlatılacak. Doğa pedagojisi ve doğa okur yazarlığı konusunda eğitim alacak minik öğrenciler uygulamanın ilk gününde doğada olmanın keyfini, doğayı anlamaya çalışarak çıkardılar.

19

20

21

İlgili Makaleler