Gündem

Yozgatlılar Derince’de Buluştu

Yozgatlılar Derince’de Buluştu

 

Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni Derince’de konuk eden Başkan Aygün, STK’ların kentin en önemli dinamikleri olduğunu ifade etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün

Yelken Kafe’de Düzenlendi

Kentimizin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği mensupları hafta sonu Derince’de düzenlenen programda bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de düzenlenen program Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Ata, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

KOCAELİ YOZGATLILAR DERNEĞİ
KOCAELİ YOZGATLILAR DERNEĞİ

Başkan Aygün, Projeleri Paylaştı

Yozgatlı Halk Müziği Sanatçısı Soner Özbilen’in türküleriyle renk kattığı programda bir araya gelen Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği mensupları, faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem verdiklerini belirten Başkan Aygün, Kocaeli Yozgatlılar Derneği temsilcilerini Derince’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, konuklarına ilçede hizmete sundukları ve yapımı planlanan projelerini de paylaştı.

19

20

21

İlgili Makaleler