Gündem

23. Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’ne başvurular başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23’üncüsü düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması için başvurular başladı. Barış Selçuk’un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri Yarışması’nda katılımcılar haber, fotoğraf ve görüntülerini, 11 Kasım 2022 Cuma gününe kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Tanıtım Şube Müdürlüğü’ne ulaştırabilecek.

Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri “Ulusal Haber”, “İzmir Kent Haberi”, “Haber Fotoğrafı” ve “TV’de İzmir Kent Haberi” olmak üzere dört ayrı dalda verilecek. Katılımcılar 5 Ağustos 2021 ile 5 Ekim 2022 tarihleri arasında gazete, dergi ve internet medyasında yayımlanmış haber ve haber fotoğrafı, televizyonda yayımlanmış görüntülü haberle yarışmaya başvurabilecek. Ödül tutarı 4 dalda birincilik için 20 bin TL olarak belirlendi. Yarışmada, Barış Selçuk ile aynı kazada yaşamını yitiren gazeteci Hande Mumcu adına yine her dalda 10 bin TL tutarında teşvik ödülü verilecek.

Katılımın kişisel başvuru esasına göre yapılacağı yarışmaya bir katılımcı, en fazla iki dalda ve birer eserle başvuru yapabilecek.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler