Gündem

“30 Ağustos Zafer Kupası” Beylikdüzü’nde yapıldı

Beylikdüzü Belediyesi’nin Türkiye Kaykay Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirdiği “30 Ağustos Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası” şampiyonası Beylikdüzü’nde yapıldı.

Spora ve sporcuya desteklerini sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası’na ev sahipliği yaptı. Yaşam Vadisi 2.etapta bulunan ve Türkiye’de tasarlanmış, en büyük çanak disiplinindeki Kaykay Park’ta düzenlenen şampiyonada, aralarında milli kaykaycıların da olduğu kadın ve erkek kategorilerinde yarışan 24 sporcudan 13’ü finale kaldı.

Şampiyonada  gösterdikleri mücadelelerin ardından finalde erkeklerde Recep Yalçın birinci olurken, Alparslan Ayhan ikinci, Serhat Can üçüncü sırayı aldı. Kadınlarda ise Safa Merve Nalçacı birinciliği elde ederken, Aysel Özgür ikinci, Sadegül Adıgüzel üçüncü sırada kendisine yer buldu. Dereceye girenlere ödülleri Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Okyay Utku Atabaş tarafından verildi.

Şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Enerjisiyle Beylikdüzü’nün enerjisini yükselten tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Atabaş: Beylikdüzü Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederim

Beylikdüzü Belediyesi’ne şampiyonaya olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Okyay Utku Atabaş ise “Büyük Taaruz’un 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladığımız bugünde Türkiye Kaykay Federasyonu olarak “Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası” şampiyonasını düzenlemekten onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

19

20

Hibya Haber Ajansı

21

İlgili Makaleler