Ekonomi

Tiny House Köyü Projesinin lansman toplantısı gerçekleşti

Eski manken ve oyuncu Özlem Yıldız'ın sunumu ile Dedeman Kartepe Otel'de gerçekleşti

Tiny House Köyü Projesinin lansman toplantısını gerçekleştirdi

Eski manken ve oyuncu Özlem Yıldız’ın sunumu ile Dedeman Kartepe Otel’de gerçekleştirdiği lansman toplantısında eşsiz yaşam alanları oluşturan Han Bahçe Akmeşe, birbirinden bağımsız 63 Tiny House’tan oluşan projesinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Eski manken ve oyuncu Özlem Yıldız
Eski manken ve oyuncu Özlem Yıldız

Sahip olduğu ticari tecrübesiyle deneyim ve bilgi birikimini arttıran Han Bahçe Akmeşe, Dedeman Kartepe Otel’de Tiny House Köyü Projesinin lansman toplantısını gerçekleştirdi. İhtişamlı bir törenle gerçekleşen tanıtımının sunuculuğunu Ünlü Sunucu Özlem Yıldız yaptı. Programa BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Kaısiyad Başkanı Haşmet Uçar, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan ve çok sayıda davetli katıldı.

Tiny House Köyü Projesinin lansman toplantısını gerçekleştirdi
Tiny House Köyü Projesinin lansman toplantısını gerçekleştirdi

Küçük bir yaşam tarzı yarattık

Proje Müdürü Çağnur Orak yaptığı konuşmada, “Hayalleri gerçeğe dönüştürerek, benzersiz tasarımlarla küçük bir yaşam tarzı yarattık. 17 Ağustos depremi sonrası bir süre prefabrik evde yaşamıştım. Bu zorlu süreç aynı zamanda benim için sosyal hayatımızdaki birlik ve beraberliğin önemini öğretti. Bu zor zamanlarda bile güzel anlar yaşayabileceğimizi gördüm. İşte bu yüzden küçük alanlarda sosyalleşebilmek için yeni yaşam alanları oluşturduk. Burada en çok doğa ile iç içe olmayı hedefledik.” dedi.

Proje Mimarı Dilara Tam yaptığı konuşmada, “Doğada hayata geçirdiğimiz Han Bahçe Projemizin sosyal imkanları ve yatırım değeri çok büyük. Yürüyüş yolları, basket sahası etkinlik alançark gibi geniş sosyal donatılar sahip. 8 metre uzunluğunda iki buçuk metre olan bu mekana bir evde olabilecek her şeyi sığdırdık. Tasarım ve uygulama aşamalarında doğaya zarar vermeyen çevre dostu ürünler seçtik.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Metehan Küpçü şunları söyledi

19

 

20

20 dönüm alan içerisinde birbirinden tamamen bağımsız 63 ihtişamlı Tiny House Köyü’nün detaylarını paylaşan Küpçüler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metehan Küpçü  şunları söyledi: 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrasında iki yüz Alperen kardeşim ile bölgeye inerek, 1 ay orada yaşadım. İnsanların hayatlarına dokunurken bir şeyin eksik olduğunu fark ettim. İnsanların yaşadıkları yapılara zarar geldiğinde sığınacak bir yer olmadığını gördük.  Kocaeli’ye döndüğümde konuyla ilgili bir şey yapmalıyız dedim ve tiny house’lar ile ilgilendik. Yapabileceğimize karar verdik ve projeye başladık. Biz tiny house’ları kendimiz imal ediyoruz. Bu yapıları koymak için bir alana ihtiyacımız var dedik ve bir arsa aldık. Projenin yüzde 40’ını tamamladık. Bir tiny house fiyatı iki buçuk milyon. Bugüne özel 600 bin lira indirim uygulanacak. İki buçuk milyondan fiyatı bir milyon 900 bin fiyatına indiryoruz.

21
Tiny House Köyü Projesinin lansman toplantısını gerçekleştirdi
Tiny House Köyü Projesinin lansman toplantısını gerçekleştirdi

Birbirinden bağımsız 63 Tiny House’tan oluşan projede her bir parsel 317 m2’den oluşuyor. Ayrıca yine Tiny House bölgesinde elektrik ve su bataryaları, internet ve benzeri tüm altyapı gereksinimleri de Han Bahçe yönetimi tarafından karşılanıyor. Her Tiny House’un bahçesinde yer alan özel jakuzi projenin diğer önemli detaylarından…

7/24 güvenlikli

Kalpaklı Mevkii, İzmit Akmeşe Otoban Çıkışı’nda yer alan projenin lokasyon açısından da sağladığı çok önemli avantajlar var. Bahçenizdeki tinyhouse ile, dört mevsim müstakil bir yaşamın tadını çıkarabilir, yoğun iş temposunda hafta sonlarını, sevdiklerinizle unutulmaz kılabilirsiniz.

Han Bahçe Akmeşe’de sadece arsanızı almakla kalmaz, elektrik ve su altyapıları hazır, ara yolları yapılı, sokak aydınlatmaları kurulu, 7/24 güvenlikli ve dış alanı taş duvarlarla kaplı, sosyal tesisinde, açık hava sineması, tenis kortu, basket sahası, kafe, yürüyüş yolları, spor alanları ve site konseptinde bir projede ayrıcalıklı bir yaşama başlarsınız.

Tiny House Köyü Projesinin lansman
Tiny House Köyü Projesinin lansman

Gelecek için de çözümler sunuyoruz

Kartepe, Sapanca Gölü̈ ve Maşukiye gibi doğa harikası turistik bölgelere sadece yarım saat uzaklıkta oluşu, arsanızın yatırım değerini yükseltirken, sizlere de çevrenizi keşfetme fırsatı sunuyor.

Küpçüler A.Ş. olarak, sadece müşterilerimize minimalizm felsefesine uygun yaşam alanları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sürdürebilir bir gelecek için de çözümler sunuyoruz. Sürdürebilirlik, kurumsal misyonumuzun merkezinde yer alıyor ve bu değerleri müşterilerimize yansıtıyoruz. Yüksek performansa sahip ahşap malzemelerimiz ile uzun yıllar boyu sürecek deneyim ve kalite imkanlarına sahibiz.

Han Bahçe Akmeşe, şehrin dinamiklerinden uzaklaşmadan, orman havasını içinizde hissedebileceğiniz doğal bitki örtüsü̈ ile huzur ve dinginliği bulabileceğiniz lüks ve prestijli bir hayatı gerçekleştiriyor.

Han Bahçe Akmeşe’de

Ayrıcalıklı lokasyonu ile şehir merkezine olduğu kadar, çevresinde bulunan Sapanca Gölü, Kartepe ve Maşukiye gibi eşsiz tabiat güzellikleriyle öne çıkan bölgelere yakınlığıyla fark atan Han Bahçe Akmeşe’de dinginlikle ruhunuzu arındırırken, sevdiklerinizle doğal ortamda toprakla uğraşıp, katkısız tarım yapabileceğiniz hobi bahçenizde hayatı doğal olarak yüksek bir enerjiyle yaşayacaksınız.

Tiny House Köyü Projesinin lansman
Tiny House Köyü Projesinin lansman

Lüks ve prestiji bir arada doyasıya hissedeceğiniz Han Bahçe Akmeşe, her tinyhouse da bulunan, serinleyerek zindelik kazanacağınız jakuzi, özel tasarlanmış verandası, sevdiklerinizle lezzetli yemekler paylaşacağınız barbekü alanı ve 2 araçlık otoparkı ile size ve sevdiklerinize düşlerinizdeki doğal yaşamı sunuyor.

Han Bahçe Akmeşe geleneksel yaklaşımıyla lüks kavramını mimari yapısı ve kullanılan malzemelerin yüksek kalitesiyle zirveye taşıyan Han Bahçe Akmeşe, 20 dönüm alan içerisinde birbirinden tamamen bağımsız 63 ihtişamlı tinyhouse olarak tasarlandı.

Hak ettiği karşılığı fazlasıyla veriyor

Kocaeli’nin değeri her geçen günyükselenlokasyonu Akmeşe’de yer alan Han Bahçe Akmeşe Tiny House Köyü, şehir hayatından kopmadan hayalinizdeki doğal hayatı yaşayabileceğiniz eşsiz bir konuma sahip.

Gerek ilerici Küpçüler kalitesi, gerek üstün lokasyonu ile eşsiz bir karaktere sahip olan Han Bahçe Akmeşe, yüksek yatırım değeriyle hak ettiği karşılığı fazlasıyla veriyor. Han Bahçe Akmeşe, sadece bugün değil gelecekte de yükselmeye devam edecek karlı bir yatırım, sizin ve sevdiklerinizin mutluluğu için sağlam bir güvence müjdeliyor.

İlgili Makaleler