Güncel

Marmara Bölgesi’nin yağmurlu olduğu görüldü

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakikada hava durumu raporu geldi. Sıcaklıkların yerini gök gürültülü sağanak yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakikada hava durumu raporu geldi. Sıcaklıkların yerini gök gürültülü sağanak yağış geliyor.

Uzmanlar kuvvetli yağış için Cumartesi  ve Pazar gününü işaret etti. Meteoroloji tarafından yayınlanan haritalarda hafta sonu Marmara Bölgesi’nin yağmurlu olduğu görüldü.

UYARI YAPILDI

Marmara’da vatandaşları yakından ilgilendiren hava durumu açıklandı.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;  Bu gece geç saatlerden itibaren; (İstanbul, Edirne,Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Yalova) çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (30-70kg/m2) olması bekleniyor.

YAĞIŞ CUMARTESİ GÜNÜ ETKİLİ OLACAK

Yarın akşam geç saatlere kadar etkili olacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak, yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağışlar nedeniyle oluşabilecek ani sel, ulaşımda aksamalar, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir