Eğitim

4 Yılda 8.064 Kursiyere Ücretsiz Eğitim

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları bünyesinde yapılan çalışmalarla dört yıllık süreçte 8.064 kursiyere ücretsiz eğitim olanağı sunuldu

4 Yılda 8.064 Kursiyere Ücretsiz Eğitim

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları bünyesinde yapılan çalışmalarla dört yıllık süreçte 8.064 kursiyere ücretsiz eğitim olanağı sunuldu.

4 Yılda 8.064 Kursiyere Ücretsiz Eğitim
4 Yılda 8.064 Kursiyere Ücretsiz Eğitim

DER-MEK ZİYARETLERİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’na (DER-MEK) ziyarette bulunarak, kursiyerlerle bir araya geldi. DER-MEK çatısı altında bu yıl Yenikent, Sırrıpaşa, Kusachi, Fatih, Çınarlı ve Mersincik kurs merkezlerinde faaliyetlerini sürdüren DER-MEK’leri ziyaret eden Başkan Aygün, kurslarda el emeği göz nuru eserlere imza atan kursiyerler ve usta öğreticilerle bir araya geldi. Başkan Aygün’e bu ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve İlçe Halk Eğitim Müdürü İsa Dede de eşlik etti.

EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLER

Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçe halkına ücretsiz kurs hizmetleri sunduğu Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nı ziyaret eden Başkan Aygün, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kurslarda el emeği göz nuru eserlerin ortaya çıktığını ifade eden Başkan Aygün, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşamın her alanında olduğu gibi DER-MEK bünyesinde açtığımız kurslarımızla da halkımızın daima yanındayız. 4 yıllık hizmet sürecimizde açtığımız kurslarımızda 8.064 kursiyerimize ücretsiz eğitim olanağı sunduk. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve usta öğreticilerimizi kutluyorum” dedi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’na (DER-MEK) ziyarette bulunarak, kursiyerlerle bir araya geldi.

19

20

21

İlgili Makaleler